olsen cool
New member
מתי אני כבר אפסיק להבין מה זהX?
רע ורע מאוד. זה פשוט כבר נמאס!!!!!!!!!!!!!!! אני מבינה את כל מה שמלמדים אותי במתמטיקה ואפילו לקחתי שיעורים פרטיים אבל כלום לא עוזר ובשני מבחנים נכשלתי:38 ו43
אני לא מבינה מה אני עושה לא בסדר?? יש לי חברה שכל היום חורשת אבל אני לא כי זה משגע לי את העצבים, והיא תמיד מוציאה במקצוע הזה ציונים טובים והיום היא ניסתה לעודד אותי שזה לא סוף העולם ונכון היא צודקת זה לא סוף העולם בשבילה כי היא תמיד מקבלת 100,היא אומרת לי שהיא מבינה אותי אבל בעצם אף אחד לא מבין אותי פשוט אף אחד לא יכול,הגעתי לשלב שהפסקתי לנסות אני לא יכולה יותר אני פשוט בכיתי היום כשראיתי את הציון זה לא מגיע לי!!!
אני מרגישה נורא,כאילו אני לא מנסה כאילו אני ילדה שלא אכפת לה ולא חשוב לה להצליח בזה אבל ככה בסוף זה נראה. ועכשיו המורה שלי החליטה שנעשה בוחן כל שבוע כדי לראות אם הבנו את החומר,כאילו לא הספיקו הציונים שכבר קיבלתי מה הבעיה שלה לתת לי נכשל בתעודה וגמרנו?כן אני יודעת שהיא רוצה לטובתי כדי לעזור לנו אבל אני לא יכולה לסבול את זה. הלוואי והיה מישהו שהיה מבין אותי
רע ורע מאוד. זה פשוט כבר נמאס!!!!!!!!!!!!!!! אני מבינה את כל מה שמלמדים אותי במתמטיקה ואפילו לקחתי שיעורים פרטיים אבל כלום לא עוזר ובשני מבחנים נכשלתי:38 ו43