עדיף להתחיל עםפירות / ירקות טריים
ולא עם ה"איכס התעשייתי" הזה... (לטעמי בכל אופן). לפי המלצות משרד הבריאות וטיפת חלב, הגיל המומלץ להתחלת אוכל מוצק הוא חצי שנה (אאל"ט) והייתי ממליצה לך להתייעץ לפחות עם אחות טיפת חלב בנושא לפני שאת מתחילה. רצוי להתחיל כל פעם עם ירק או פרי מרוסק אחר, לשלושה ימים, כדי לבדוק האם אין אלרגיה. המומלצים להתחלה: בטטה, גזר, קישוא, תפו"א ובפירות: תפוח, אגס ובננה (אם כי לא מומלצת למי שרגישים לליחה, נזלת או נשימה). מזמינה אותך לפורום "הורים לתינוקות", שם תמצאי הרבה מידע בעניין. בהצלחה!