מתי אפשר

מתי אפשר

להרשם להגרלת גרין קארד? האם זה עולה? אם כן כמה? מה סיכויי הזכיה? בתודה מראש מיכל

טל ר

New member
הגרלת ה-Diversity Lottery Visa

ניתן היה להרשם Online ל-DV2005 החל מ-1 בנובמבר 2003 במשך חודשיים, אז כנראה ניתן יהיה להרשם ל-DV2006 החל מ-1 בנובמבר 2004. זה עולה 0 שקלים (כולל מע"מ). בהגרלה זוכים 50,000 איש ובני משפחתם. להגרלה האחרונה נרשמו כ-7.3 מליון איש. בני זוג יכולים להרשם בנפרד וכך להכפיל את סיכויי הזכיה שלהם. טל.

bb2002

New member
לא יתכן

שזה עולה 0 ש"ח(כולל מע"מ).בתפסים הרי מבקשים את הנתונים של כרטיס האשראי שלך!

טל ר

New member
יתכן גם יתכן

בטפסים של ה-State Department אין להם שום עניין בכרטיס האשראי שלך. יתכן שהגעת לאתר של אחת החברות הפרטיות המספקות שרות רישום להגרלה בתשלום, ולא לאתר ה-State Department.

וגם

בטופס הרשמי של הסטייס דיפרטמנט מבקשים את מספר הויזה שלך, לא מדובר על כרטיס אשראי, אלא על הויזה שלך לארה"ב אם יש כזאת...

טיפ_טיפ

New member
שלום

שאלה לי, למישהו יש קישור רלוונטי להגרלה לאתר ה State Department ? ו...שאלה נוספת ( אני מניחה שקצת חסרת סיכוי, אבל אנסה בכל זאת): לחבר שלי ( לא ידוע בציבור) יש גרין קארד והוא שנתיים לפני קבלת אזרחות האם יש דרך כלשהי עבורי להשיג וויזה שתאפשר לי לעבוד (גם אם בצורה מוגבלת)?

טל ר

New member
איך מוצאים דברים באינטרנט

הולכים ל-Google. מחפשים DV2005. לוחצים "I'm Feeling Lucky", או המקבילה לכפתור בעברית (נדמה לי שקוראים לו "יותר מזל משכל").

עוד שאלה אם יורשה לי

האם יש הגבלת גיל לקבלת הגרין קארד? האם דוד שלי יכול לשמש לי כספונסר? האם זה נכון שבארה"ב מעדיפים מאבטחים מישראל?

טל ר

New member
למה מתייחסות השאלות?

אינני בטוח שהן רלוונטיות להגרלה.

כן, אבל לא רציתי לפתוח עוד

שירשור, כשיש אחד שאני פתחתי שקיים, אין לי בעיה לשאול את זה בשירשור חדש אם זה מפריע

הראשונה מתייחסת לגרין קארד

שאלתי היא האם למשל אחותי בת ה 14 יכולה להכנס להגרלה או שיש הגבלת גיל?

טל ר

New member
את יכולה לראות זאת באתר שצרפתי

אין מגבלת גיל - יכול להגיש בקשה כל מי שסיים בי"ס תיכון (או שווה ערך), בין אם הוא בן 8 או בן 80.

למעלה