מתי אקזיטט חוזרת!?
ש שכטרון New member 14/12/05 #5 נצל"ש: שורטי תנחה באקזיט../images/Emo35.gif היו שמועות שאומרות שזה נכון, וקראתי בקומונה שלה שהיא בעצמה כתבה שבקרוב יהיה לה משהו גדול שישאיר אותה כל יום על המסך, והיא לא יכולה להרחיב כרגע. ראו קישור!
נצל"ש: שורטי תנחה באקזיט../images/Emo35.gif היו שמועות שאומרות שזה נכון, וקראתי בקומונה שלה שהיא בעצמה כתבה שבקרוב יהיה לה משהו גדול שישאיר אותה כל יום על המסך, והיא לא יכולה להרחיב כרגע. ראו קישור!
מ מגה אימפריה New member 14/12/05 #6 ../images/Emo118.gif../images/Emo104.gifהקומונה שלי../images/Emo9.gif למה אתה לא כותב שם?
ש שכטרון New member 14/12/05 #7 כתבתי היום. תגובה להודעה של שורטי זה נכון שהיא התכוונה לאקזיט במה שהיא אמרה?
מ מטורפת על מלוש New member 14/12/05 #8 עם כמה שאני אוהבת אותה לא נראה לי שהיא תהיה ממש מתאימה לאקזיט...
ש שכטרון New member 14/12/05 #10 אם אני לא טועה... זה כבר היה סגור איתה ובוטל או משו... אבל יש דרך אחת לדעת - לחכות עד ינואר, ולראות
מ מטורפת על מלוש New member 14/12/05 #12 נקווה שאקזיט לא יעשו טעויות... טוב העיקר יש את הדס שריי מושון
צ צלילוש לוב עפר New member 15/12/05 #15 התעדכנתי... זה אתה שלא התעדכנת טוב הוא לא עזב לגמרי הוא יהיה בספיישלים
ש שכטרון New member 15/12/05 #16 לא אמרתי לגמרי!! אבל זה נקרא לעזוב. גם גולדמן הייתה באה מידי פעם, להזכירך...
מ מיימונית בדם New member 15/12/05 #17 מעניין... חחח../images/Emo90.gif מקווה שתשתלב אם בכלל זה נכון...