מתי אתם דגים?

מתי אתם דגים?

אני אוהב לדוג. אני רוצה לדוג. אני מת לדוג. אבל אין לי זמן קיבינימט. איך ומתי יש לכם זמן לדוג? אני רואה כאן אנשים מספרים שהיו בים גם באמצע השבוע. מה עם עבודה/לימודים? אז ספרו - איך אתם מוצאים זמן לדוג? באילו ימים? כל כמה זמן הולכים לדוג?

אוריא

New member
עוד 36 שעות לתחילת סוף השבוע ../images/Emo70.gif

זה אומר לך הכל אני חושב. אני דג בדרך כלל בסופי שבוע. זה מתחיל לפעמים ביום חמישי בלילה. דייג במרינה על פתיון או בורי. האמת שכבר מזמן לא הייתי בלילה. בזמן האחרון זה שישי ושבת 5-6 בבוקר. יש לזה שני יתרונות. אחד זה שהשעות האלה טובות לדוג טורפים. והשני הוא שיש לך אחריי זה את כל היום לדברים אחרים. נכון שאתה מעט עייף אבל זה שווה את זה. אמצע השבוע מוקדש לעבודה ולדברים אחרים לכן צריך להתאמץ במיוחד כדי לשכנע אותי להגיע, וגם אז זה יהיה רק בערב. אני יודע שיש אנשים שהולכים מוקדם בבוקר, מתקלחים והולכים לעבודה. אני מעריץ אנשים כאלה. לי זה נראה פרוייקט.

והמשפחה

חברים, ממחשבות של מכור:
"לרווקים שביננו יש זמן , לשאר יש משפחה....שגם להם מגיע תשומת לב. בכל מקרה גם אני מכור לדייג,כך שמפלס האדרנלין בדם עומד להתפוצץ ולשבור סקלה בשופ"ס....ותמיד יש מי שמשחרר לך את הלחץ כי אנחנו לא חיים בבועה ומשפחה זה חשוב לא פחות...."

לייזר

New member
יוביוב לא לקנא..בו ואספר לך

אם אתה הולך יום יום לדוג אז או שאתה מליונר או פנסיונר או מובטל. או סתם צרות. אני לפני ארבע שנים ריסקתי את העקב באמצע הצגת תאטרון ( כן הייתי שחקן) ואחרי חודש בערך הלכתי לים כל יום ואנשים קינאו בי .עשרה חודשים יום יום בים גם אם ירד מבול.ביום בזיכרון האחרון שברתי את הכתף ושוב שלושה חודשים יום יום בים.האמת? היה כיף .אבל ידידי יוביוב אם אתה עסוק בעבודה זה טוב .להיות בריא ולעבוד זה הכי חשוב.גם אני בחודש האחרון ממש אין לי זמן.אז הולכים בשבת ובדיוק הים גרוע .ושוב לא דגים.עכשיו אנו לפחות נהנים מהפורום במקום לדוג . אז דיג מוצלח כשיהייה לך זמן ובהצלחה

ericd

New member
כן לי יש בחינות מועצה וגם אני

מקבל הרגשה של ים רק מלבדוק מדי פעם מה קורה בפורום ואגב יחסית למה שראיתי בפורומים אחרים הפורום הזה נקי , ברמה גבוהה ועם יופי של רצון לעזור אחד לשני, כל הכבוד לכולם.

למעלה