מתי אתם הכי מרגישים שחסר לכם בן זוג אוהב?

מתי אתם הכי מרגישים שחסר לכם בן זוג אוהב?

ביום כזה, בו הרוע הרצחני, המעוות והבלתי נתפס
הפך את עיר האורות לעיר נרות הנשמה
מרגישה שכל מה שאני רוצה זה רק להיות עטופה בחיבוק אוהב
עם מישהו שיגיד לי שיהיה בסדר
(למרות שברור שלא יהיה, אבל בכל זאת).
זה אחד הימים בהם הלבד קשה יותר.

ואתם?
מתי זה חסר לכם יותר?
ברגעי עצב? שמחה? הצלחה? שעמום?

ReaL Fun

New member
הרבה יעדיפו משפחה

כמובן שהמעשה נורא וכולנו כואבים עם הקורבנות.
מי שרוצה לעשות זאת בחיק אהבה או בחיק המשפחה, כולנו חשים בכאב.

אני לא מרגישה כלום לא צער ולא כאב רק אדישות

מול כל הקורבנות אז זה לא מעורר בי רצון לזוגיות.
לא ירדה לי אפילו דמעה אחת כלום

nati6589884

New member
גם אני מרגיש כמוך זו תחושה מאוד קשה.

מזדהה פשוט אתה חי אבל מת.

אני לא מתה בכלל

וחוץ מזה גיליתי שיש הרבה אנשים שלא מרגישים עד הסוף ואפשר לפתור את זה ( למשל הבן של ממציאת השיטה קוד התדר האנושי לא ידע בכלל מה זה רגשות שנים שהוא לא הרגיש עד שאמא שלו אימנה אותו).
פעם הייתי יותר רובוטית וכאב לי על שהייתי כך אז אני מזדהה עם התחושה שלך אני חושבת שאני כן מרגישה אבל איכשהו באירועים גדולים וקטסטרופליים כנראה שלא.
תרגיש טוב וכן היו לי תקופות שהייתי יותר "מתה" וכן זה היה די נורא
מה שכן בעתיד אני מתכננת לחיות ולהרגיש יותר עם כל ארבעת חדרי הלב בתפוקה מלאה

nati6589884

New member
זו תחושה נורא.

שאתה סובל מדיכאון קליני שמלווה בחוסר רגשות ורובוטיות זה נורא ושאתה מרגיש את זה כל הזמן זה עוד יותר. כי אני מאוד רוצה להרגיש אבל מתקשה כי הכל סוגר עליך. אני באמת לפעמים מרגש מת חי. זה לפחות הרגשה שלי. שום טיפול לא עוזר, שום דבר. פשוט תהום שבולע אותך. ואין סיכוי שתצא ממנו. אבל אני מקווה להצליח לצאת מהחרא הזה.

לי ריברסינג עזר חלקית יש לי המלצה על מטפלת אם אתה

מהצפון מה שכן ניסיתי כמה סוגים וכמה מטפלים עד שמצאתי את מי שבאמת התחילה לשבור את גוש הקרח.
אני אנסה עוד דברים בעתיד כרגע נוח לי איתה עדיין יש לי דרך ארוכה אבל אני יותר מרגישה ממקודם. מאיפה אתה מהצפון? כלומר איזור כמו טבעון מתאים לך?
היא טיפלה בי עד עכשיו בריברסינג והכרחתי אותה לשלב תקשור לאחרונה אבל הרשו לה רק אחרי חצי שנה שעשיתי ריברסינג

הבנתי אז אולי תנסה לחפש מטפל בריברסינג באיזור שלך

לא תמיד נופלים על ההתחלה על המטפל הנכון....
ובהצלחה בטוחה שיש עוד דברים שעוזרים פשוט זה מה שאני בחרתי
ותדע שיש גם כמה סוגים אני לא התחברתי לסוג של הריברסינג האגרסיבי
ועם המטפלת שלי אני נושמת בעדינות מירבית ועדיין זה שקשק אותי פנימית
ולכן הגוש נמס חלקית
הלכתי להתקלח בי

nati6589884

New member
אני מטופל מגיל 4 כי אני אוטיסט אז זה התחיל בקלנאי תקשורת.

ואני באופן אישי לא מאמין בדרך הזו, אבל תודה על העצה. אבל אני מעדיף להתמודד בעצמי. והייתי מטופל אצל הרבה מטפלים גם בכירים מאוד אף אחד לא הצליח לעזור הם טענו שאני מקרה מאוד נדיר ומורכב ולא ראו דבר כזה. ולא המשיכו את הטיפול.

טוב
כל אחד מוצא את הדרך שלו

לי פסיכולוגים לא עזרו. שעמם אותי לדבר על אותו דבר וכל שנה הייתי יותר קפואה
זה שמקרה נדיר לא צריך להרתיע אותך.
תמשיך לחפש ולנסות מאמינה בך

nati6589884

New member
זה לא תמיד טוב.

אני לא מחפש להיות "מיוחד" ולא חושב שאני כזה בטח לא מתלהב מזה.. כי מצד אחד מאוד התלהבו ממני, ומאישיות שלי אבל לא יכלו לעזור אז מזה עוזר?

רק הבהרה קטנה אני לא בדיכאון

אני יודעת שהתסמינים שאתה מדבר עליהם ועוד רבים מאפיינים דיכאון אבל אני לא אצלי זה נטו מרגשות מודחקים. שעדיין בתהליך שחרור ודווקא אין לי בעיה לשמוח אז כן אני חווה תסמינים של אנשים בדיכאון רק שאני לא כלומר כן זה מצב מתסכל מאוד אבל זה לא דיכאון לפי הספר.

אם הבנת ממני שרק למי שלבד קשה, או כואב, לא זו היתה כוונתי

התכוונתי ש
לי, אישית, קשה יותר.

ReaL Fun

New member
לא הבנתו אחד את השניה

בסך הכל אמרתי שהתגובה שלי היא פחות להיות עטוף בחיבוק אוהב, אלא להיות מוקף בבני וקול של ילדים משחקים (אם יש).
מבין מאיפה הרצון בחיבוק, גם לי יש. אבל ביום כזה אני יותר רוצה לראות "חיים" מאשר להרגיש חום. אבל, כאמור, זאת תחושה אישית ואני לרגע לא טוען שהתגובה והתחושה שלך לא לגיטימית.

עכשיו היית ברור :)

וכמובן שזה לגיטימי שלכל אחד יהיה צורך אחר או מקדם הרגעה אחר ברגעי קושי.

אולי בגלל שאני מוקפת במה שתיארת כחיים (ילדים משחקים) :) אני זקוקה למשהו אחר אבל אהבתי את הרצון שלך.

dahoe

New member
אני אקח את רגעי השעמום...

הבדידות היא מין עניין שבא לבקר כשאין שום דבר אחר לעשות. וכשאין אנשים סביבי והבדידות הופכת מוחשית, זה השלב שבו המחשבות מגיעות, מחשבות קבועות.
בניגוד לקלישאה הרווחת, דווקא טוב לי לבד בלילות חורפיים מתחת לשמיכה, אלו הבקרים, כשעדיין היום הנוכחי לא נכנס לראש, שאני שואל שוב כמה זמן אצטרך עוד להמתין ולחפש...
&nbsp
והאירועים האלו איומים... אני חושש שאנחנו צועדים לעולם שייראה אחרת בקרוב...

למעלה