מתי אתם ממליצים לפתוח קייס?

מתי אתם ממליצים לפתוח קייס?

שלום,
אם המוצר נרכש ב25.1, הצפי למוצר כתוב 17.2 תאריך שכבר חלף, אבל בגלל שהמוצר מגיע מאוסטרליה נשלח לסינגפור ואז לישראל אולי זו הסיבה לעיכוב? בכל מקרה באיזה תאריך אתם ממליצים לי לפתוח?

תודה רבה

trilliane

Well-known member
מנהל
ברגע האחרון (רק לשים לב לא לפספס). אם הכוונה לאיביי

יש לך 30 יום מהתאריך האחרון המשוער להגעה, כלומר עד 19/3, למיטב הבנתי (ובפייפל יש 180 יום מהרכישה). הייתי מחכה עוד עשרה ימים ורק אז פותחת.

אכן, מאוסטרליה המשלוחים איטיים וזו בהחלט יכולה להיות הסיבה לזמן הממושך. זה לא "עיכוב", אף אחד לא באמת התחייב שהמוצר באמת יגיע עד 17/2 ואין כאן שום דבר חריג... התאריכים שאיביי נותנים פשוט לא מחוברים למציאות בשטח; קורה כל הזמן שמוצרים מגיעים אליי "לא בזמן"
, אפילו מאירופה, שלא לדבר על סין...
.

תודה

: -) סליחה על הבורות אם התאריך האחרון לצפי היה 17.2 אז האחרון לא צריך להיות 17.3?
פשוט לא רוצה לפספס את ההזדמנות של איביי (למרות שיש את 180 יום בפאי פאל אבל מעדיפה את הקייס באיביי).

trilliane

Well-known member
מנהל
כפי שכתבתי, 30 יום מהתאריך האחרון (בפברואר יש 28 ימים)

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, זו נקודה לזכות עלי אקספרס: לא צריך לנחש או לחשוש לפספס

יש שעון שסופר לאחור את הימים במקומך, והם גם שולחים שתי תזכורות בשלושת הימים לפני תום הגנת הקונה. מדהים איך באיביי לא טרחו ליישם פיצ'ר כ"כ חשוב ובסיסי.

G Gabi

Member
והמוכר יכול להאריך את משך הגנת הקונה (עד גבול מסוים)

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, אבל זו כבר נקודה אחרת; אני מתכוונת לעצם הידיעה!

בעלי אקספרס לא צריך לנחש מה התאריך האחרון לפתיחת מחלוקת, לא צריך לקרוא את הכללים, לא צריך לחשב, לא צריך לשים תזכורת. כל המידע ברור, נגיש + תזכורות מובנות, באופן הכי בסיסי והגיוני בכלל (ובפאקינג שנות האלפיים בפרט). באיביי התחושה היא שהם פשוט מנסים להסתיר מהלקוחות את הזכויות של הגנת הקונה, מי יודע, אולי יפספסו?
הפורום כאן מלא בגולשים שלא יודעים את הדבר הבסיסי הזה, ובכאלה שהחמיצו את המועד כי לא ידעו...
ולא זכור לי שראיתי אי פעם שאלה כזאת על עלי אקספרס, פשוט כי לא צריך! הכול פשוט.

למען הסר הספק, לא שאין חסרונות בעלי אקספרס או יתרונות אחרים של איביי; אבל הנקודה הבסיסית הזאת תמיד נראתה לי דפוקה, ואחרי שראיתי איך מיישמים אותה במקום אחר, עוד יותר.

למעלה