מתי בטי שלנו חוזרת ?

מתי בטי שלנו חוזרת ?

די התגעגעתי להופעות האינטימיות בבארבי ובתמונע , וגם בבית נחמיה :) יש חדש ??? אני אשמח אם בטי תעדכן אותנו בהקדם

גם אני מתגעגעת להופעות של בטי

אתמול שידרתי עם אחת התלמידות שלי תכנית שנקראת אחת על אחת. ברדיו שאני עובדת בו יש פוסטר ענק בחתימתה של בתי. אבל המון אנשים שמבקרים בתחנה שואלים אותי מי זו בטי. ואז הם מקבלים נאוד ארוך שכולל פירוט נימוק והבאת דוגמאות. ולענייננו..... לקחתי את אותה התלמידה המסכנה לתכנית אחת על אחת. קונספט התכנית הוא שכל אחת בוחרת שיר ומסבירה למה היא אוהבת אותו. אותה בחורה לא ידעה מי זו בטי ואז מצאתי את עצמי מסבירה בפעם ה-3678541 מי זו בטי. ואפילו ציינתי בשידור שהייתי בלמעלה מ-40 הופעות של בטי. אתם חושבים שזה נורמלי?

וקוריוז קטן על הפוסטר

לפני חודשים ביקר בתחנה ארקדי דוכין. וסתם ככה ברגע של עייפות מצאתי את עצמי בוהה בפוסטר ומפנטזת על בטי בהופעה. ארקדי בא ונעמד ליידי והתחיל לבהות בפוסטר יחד איתי. אחרי חצי דקה בערך הוא שאל אותי מי זאת? אמרתי לו: ארקדי זו בטי! אתה לא מכיר את בטי? היא מלכה! אז הוא אמר: בטח שאני מכיר את בטי רק לא בפוזיציה הזו. כדי שלא יהיו אי הבנות מדובר בפוסטר של 'נסה אותי'.

ועוד קוריוז על פוסטרים

כששרתתי בצבא היה לי קיר שלם שהוקדש לבתי. היה תלוי על הקיר הפוסטר של האלבום פרפרים. אחרי כמה זמן נמאס לי להסביר מי זו בתי פרפרים אז פשוט תליתי ליידו כל מיני כתבות שמצאתי באינטרנט. חוץ מזה כל יום הייתי מדביקה לייד הפוסטר פרפרים. כל פרפר סימל את ימי השירות שכבר עברתי, וזו היתה הנחמה הקטנה שלי במהלך השירות הצבאי. אז מה אם כולם חשבו שאני משוגעת. אגב, כבר בצבא ידעתי לנגן לחברה את סיבות אישיות ואני מדברת על שנת 2001.

ADVAM4

New member
../images/Emo24.gifיופי שחזרת!!!!!

נממ.... :) זה נורמלי לגמרי!!! אני אתמול סגרתי בשנה שלמה 28 הופעות של אביב גפן ו31 של עברי לידר... אני גם רוצה פוסטר): החדר שלי מלא באורנה בנאי.. אני צריכה לעשות חלוקה בין אורנה לבטי... [= אממ באיזה רדיו את משדרת...?

למעלה