מתי בפעם האחרונה חיבקתם עץ

מתי בפעם האחרונה חיבקתם עץ

חחחחחח אלוהים זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי פילוסופיה בגרוש על החלקת שיער http://www.flix.co.il/tapuz/babyliss/showVideo.asp?m=1440000 חחחחחחח דרגו 10 ניטשה וג'ון לוק תזהרו הוגת דעות מאחוריכם 1 לחבק עצים ולעשות בע"ח שמישהו יאשפז אותה

-2356092341697634957

"זה סך הכל תחרות באינטרנט"

LindZiv Cohan

New member
העיניים נעצמו לי נשבעת../images/Emo3.gif

ארג היא נראת כמו עיוורת כשהיא ככה מסתכלת על המחשב ולא למצלמה... נראה לי שהיא כתבה נאום כזה בוורד ופשוט הקריאה
אבל חוצמזה אני מחבקת עצים כל הזמן... אני ידידה שלהם..

dbshachar

New member
אנ'לא רוצה להיות לבד..

אז תחזיקי, מעמד.. 10 היא ממש חמודה ומדברת מהלב, יא חראות תראו איך היא מדברת אליכם יפה ואתם ממשיכים לפגוע בה ;[ בנימה אישית אני חייב לומר גם שהיא כוסע..

היא יותר מדברת מאתר

שהיא בטח מצאה באינטרנט מאשר מהלב, היא סתם רוצה שיבחרו בה ובגלל זה כל הבולשיט. כוסית? היא דומה לבקורולי מעושן.

למה את ביץ'

היא נפגעה, לבחורה יש רגשות גם באינטרנט אפשר להפגע כי שפנוים לרגש וללב אז התלתלים נפתחים טוב יותר לצילום ברוקולי מעושן- עידו פוטר , שם לשיר קרלו שוניל נא לקרוא באקורד מינורי אמרת שזה קשה אמרת זה לא יפה שאותך מקללים וכל היום צוחקים פנית לאנשים בכל הגילאים ואמרת להם באמת ובתמים בואו לחבק עצים את דומה לברוקולי מעושן נשמעת כמו אורגן מתוצרת אפגניסטן את דומה לברוקולי מעושן נשמעת כמו רעשן וזה כל כך ישן טוב אני אשתוק עכשיו :)

הולי שיט...

היא דיי חמודה, חבל שהיא מושפעת כ"כ מסרטי וולט-דיסני וחושבת שהכל פרחים ופרפרים בעולם. אבל שיהיה. :} כל עוד החתול השמנמן הזה עשה לנו מיאו, אני מרוצה.

למעלה