מתי בפעם האחרונה ראיתם דיג'ימון?

Snake Bandage

New member
מתי בפעם האחרונה ראיתם דיג'ימון?

ואיזה פרק מאיזו עונה זה היה? ובאיזו שפה? לא, ברצינות. אני ראיתי לפני כמה שעות את פרק 19 מאדוונצ'ר 02, הפרק שבו קן מציג לראווה את קימרהמון, ביפנית. אף פעם לא חשבתי יותר מדי על הפרק הזה עד שראיתי אותו ביפנית. בחיי, כמה שהוא טוב. טאקרו מתגרה בקן זה אחד מהדברים היותר משעשעים שראיתי (טי.קיי. מתגרה קן קצת פחות). [הידעתם שכשטאיצ'י, יאמאטו, קושירו ואבא של יאמאטו וטאקרו נסעו למחנה כדי לחפות על המשימה של הילדים הצעירים יותר, הם נסעו לאגם יאמאנאקאקו שלמרגלות הר פוג'י? באמת!]

meytar

New member
שאלה מעניינת..

אבל האמת, שאני אישית ממש לא זוכרתX_X נראה לי שזה היה פרק מהעונה השניה, אבל חוץ מזה אני לא זוכרת כלום. מעניין אותי מה אחרים יענו.

remundo

New member
פרק שלושים ומשהו

של סייברס, ביפנית. (נראה לי 31 או 32..) הו אני רוצה לראות את העונה השניה ביפנית O_O לפעמים אני מוצאת קטעים של זה ביוטיוב ו.. וזה נהדר O_O

Snake Bandage

New member
יש אנשים שמתרגמים את העונה השניה

Wolfpack Productions. הם הגיעו לפרק 19 ולמרות שהם די איטיים... הם דווקא נורא מהירים בזמן האחרון, את פרק 19 הם הוציאו פחות מחודש אחרי פרק 18! בדרך כלל הם מחכים ותוקעים איזה פרק של אדוונצ'ר או טיימרס באמצע.

remundo

New member
הא, אני מכירה אותם!

בפעם האחרונה שבדקתי הם הוציאו את פרק 7 של טיימרס.. אבל איך מורידים את הפרקים הישנים יותר? זה עדיין אפשרי?

Snake Bandage

New member
זה בהחלט אפשרי

עד כמה שידוע לי, אפשר להוריד את הפרקים הישנים יותר רק מ-IRC. זו תוכנה די מעצבנת, אבל בסוף לומדים להסתדר איתה.

star_female

New member
אתמול בערב

פרק 2 של העונה הראשונה, ביפנית. נהניתי מאוד D: (מסתבר שאני רואה את זה יותר מוקדם ממה שציפיתי ^^; ) אני לא זוכרת הרבה ממתי שראיתי את זה בעברית, אבל ממה שאני זוכרת, ביפנית זה היה... פחות היפראקטיבי, קצת יותר שקט, מוזיקה הרבה יותר טובה, שחקני קול הרבה יותר טובים, יותר חמוד, יותר הגיוני ואמין... זה היה בעיקר כל כך חמוד. D: גיליתי שמימי בגיל של קושירו והם שנה מתחת לטאיצ'י, סורה ויאמאטו. זה היה ככה גם בעברית? לא זכרתי... הייתי בטוחה שהיא באותו גיל של סורה ורק קושירו יותר קטן מהם... (זה אומר שההפרש בינה לבין ג'ו הוא שנתיים :X)

Yuske

New member
אמממ שנה שעברה מתישהוא

עונה חמישית פרק ראשון...

Snake Bandage

New member
"פחות היפראקטיבי" זה תיאור טוב! XD

כן, בעונה הראשונה הם לא שינו גילאים בכלל. קושירו ומימי בני עשר גם בגרסה המדובבת. רק מהעונה השנייה הם התחילו להשתגע (אני רוצה להביא דוגמאות. אפשר?).

Yuske

New member
כן כן תביאי^^

כי לא ממש הבנתי גם למה זה קשור הגילאים שלהם פתאום ולזה שזה אטרקטיבי:X

Snake Bandage

New member
אה, אממ, זה אמור להיות קשור למשהו?

לי סתם יש אובססיה נוראית לבירור גילאים של אנשים, בחיים האמיתיים והפיקטיביים. X= אז ככה: * בעונה הראשונה הכל סבבה לגמרי: כל הדמויות הן באותו גיל שהן היו באדוונצ'ר. ג'ו בן 12, טאי, מאט וסורה בני 11, איזי ומימי בני 10 וטי.קיי וקארי בני 8. כמו שצריך. * בעונה השנייה לא ממש משנים גילאים ספציפית, אבל... היא לכאורה מתחילה ארבע שנים אחרי העונה הראשונה, ולא שלוש כמו ב-02. אז יולי בת 13 במקום 12, שזה לא הגיוני בכלל כי בגיל 13 היא כבר אמורה להיות בחטיבת הביניים, דייוויס והאחרים בני 12 במקום 11 וקודי בן 10 במקום 9. מובן שבפרק 43 של העונה הם מחזירים את זה משום מה לשלוש שנים, אבל אף אחד מהאמריקאים שנאמנים לדיבוב לא מקשיב לזה כי הם טיפשים. * בעונה השלישית כבר מתחילים לשנות גילאים. בטיימרס, טקאטו ורוב הטיימרים בני 10 (חוץ מריו, שהוא בן 14, ושיוצ'ון, שהיא בת 7). בעונה השלישית, כולם בני 12 ובכיתה ו'. הכוונה המקורית הייתה שהם יהיו בני 13, ואני שמחה שהם לא הלכו עם זה כי זה כמו הקטע עם מיאקו. בחטיבת ביניים הולכים עם תלבושת אחידה, לעזאזל. * בעונה הרביעית כולם מבוגרים בשנה אחת ממה שהם באמת, חוץ מטומי, שנשאר בן 9 ובכיתה ג' כמו טומוקי בפרונטיר (למרות שכולם מוכנים להישבע שהוא בן 8. הוא לא, אמריקאים טיפשים!!!). טאקויה, זואי, קוג'י וקואיצ'י בני 12 ובכיתה ו' במקום בני 11 ובכיתה ה', וג'יי.פי. בן 13 ובכיתה ז' במקום בן 12 ובכיתה ו'. בדאטה סקווד (הידועה גם כסייברס) הממשמשת ובאה כנראה לא יעוותו גילאים. מאסארו וטומה בני 14 ויושינו בת 18, אם יבגרו אותם זה יהיה כבר מוגזם לגמרי.

Yuske

New member
ויוה לה ages

אל תשאלו... וואי הם באמת יצאו מעפנים בדיבוב שהם שינו להם את הגילאים באמצע הסדרה...ועוד שנה אחת אחורה... מילא שנה אחת קדימה אז אפשר איכשהוא להבין ש"עברה שנה מתחילת העונה" אלב נו ניחא...אלה אמריקאים ואנחנו מתעצבנים עליהם כל פעם מחדש וכאלה וזה...

Digi Lista

New member
אני זקנה מידיי כדי לזכור...../images/Emo3.gif

אני דיי בטוחה שזה קרה מתישהו השנה,סביר שבעברית ועונה ראשונה או שלישית...

למעלה