מתי בפעם האחרונה תרמתם גם לקהילה

ohadclos

New member
מתי בפעם האחרונה תרמתם גם לקהילה

אני בטוח שכולם כאן נהנים לדבר על איזה מעביר טוב יותר ואיזה בולם מוצלח יותר. כשמופיעה הודעה בפורום עם נושא כזה כולם קופצים ומנסים לייעץ ולעזור.... בואו ננסה לתעל את האנרגיה החיובית הזאת בכדי לתרום קצת לקהילה. בתאריך 20/9 יערך טיול רכוב למשפחות ולמתחילים, שיהיה גם ארוע התרמה לילדים משכבות חלשות. תנו כתף ובואו להשתתף בארוע, וגם אם לא מסתדר לכם באותה השבת, תעשו את המינימום ותדאגו להפיץ את הידיעה הלאה. לפרטים על הארוע: http://www.geocities.com/zulagroup/ תודה.

schwinnie

New member
אתמול

במשמרת משא"ז אופניים, בלי לגרוע כהוא זה מחשיבות ונחיצות הארוע שאתה פירסמת. אגב, לדעתי יותר אפקטיבי לפנות לקהל הרוכבים בפעילויות שיש קשר בין הרכיבה והתרומה לקהילה, כגון: רכיבה עם עיוורים או עם אנשים הסובלים ממוגבלויות אחרות, משמר אזרחי, תרומת אופניים וחלקים לטובת ילדים שאין ידם של הוריהם משגת וכד'.

ohadclos

New member
אני לא מחליט מי צריך יותר

ראינו צורך לעזור לעמותה הנ"ל. הדרך שלנו לעזור, כמו שאנו יודעים, זה להפיק מהתחביב שלנו את המקסימום, וזה מה שאנחנו עושים. הרכיבה כרכיבה היא רק אמצעי להשגת התרומות. ובלי קשר אליך, אם כולם כאן באתר היו פחות עסוקים בעצמם, אולי היינו רואים גם פעילויות כמו שכתבת קודם. אני בטוח שאם הייתי כותב הודעה על איזה בורג חדש שיצא למעביר ישן....כולם כאן היו מגיבים ובשמחה.

schwinnie

New member
בוא נהיה יותר חיוביים ופחות ביקורתי

לפני מספר שבועות הייתה היענות יפה מאד לקריאה שלי להצטרף לחיפושים אחרי דנה בנט. אנשים הפסידו ימי עבודה/חופש ואפילו היו שהגיעו משדה בוקר ובאר שבע עד לטבריה. תמשיך לפרסם ואולי תן את הפרטים בתוך המודעה ולא בהפנייה לאתר. פרסם גם באתרים אחרים, כגון "הרים", "גרופי" ונסה לרתום את מנהלי הפורום שיתנו לך מקום בכותרת.

יופי של סגנון ליחסי ציבור ...

אני באמת מאחל שני דברים: 1. שיצלח הארוע. 2. שמארגני הארוע ימצאו יחצ"ן מקצועי יותר... בכבוד רב ובתקווה כי הסגנון הזה הוא חד פעמי , עודד

ohadclos

New member
זה פשוט היה מתבקש...

אז לא, הכוונה לא היתה לעקוץ.... אבל בכל זאת, הודעה על הארוע נכתבה מספר פעמים בפורום, זאת הפעם הראשונה שאנחנו זוכים להתייחסות.... אולי זה אומר משהו על הפורום??? חברים, כולנו חוטאים בזה. בואו נפתח את העניים ונראה שיש עוד דברים פרט לאופניים. אולי אפשר לעשות דבר חיובי עם התחביב הזה שלנו....

shl17

New member
אתה אפילו לא מזדהה

מי אתה בכלל שאתה מטיף לנו מה לעשות ???? בא לך לתרום ? תרום!!! ואל תטיף!!

bez

New member
איך הופך אדם שמנסה לעשות מעשה

טוב,למטיף עוקץ ורחמנה ליצן אדם לא מזוהה. חברים אתם מפספסים את המטרה. הפורום הוא לא פורום התנגחויות אישיות,הוא פורום שנועד לעזור לרוכבי אופניים מטיילים באשר הם. יום טוב לכולכם

רֶשֶף

New member
../images/Emo70.gif אני חושב שגם אתה וגם אוהד ../images/Emo70.gif

מפספסים את הנקודה. אף אחד לא חולק על כוונתו ונכונותו של אוהד לעשות מעשה טוב למען הילדים, אבל משום מה הוא טועה לחשוב, שאם היוזמה שלו לא הפכה לשיחת היום בפורום, סימן שלאף אחד לא אכפת. כתוצאה מכך הוא משתלח באופן גורף בחברי הפורום ומרמז על כך ששורצת פה חבורה של פרזיטים אדישים ואגואיסטים. אישית, אני רואה בזה עלבון מסויים. ואני מניח שלא רק אני. הבחור פרסם הודעה על אירוע. הוא הפנה לאתר בו יש עוד מידע. אני מניח, שמי שמעוניין לתרום (כמוני למשל) רשם לפניו את התאריך ומתכוון פשוט להגיע. זה הכל. אז מה קרה? ההודעה לא קיבלה מעל גבי הפורום טפיחה וירטואלית על השכם ולא התפתח דיון סוער סביב המחווה המופלאה של "קבוצת הזולה", אז זה אומר ש"כולם כאן באתר עסוקים בעצמם"? כלל ברזל בשיווק, של מה שזה לא יהיה - לעולם אל תעליב את ה"קליינטים" שלך ואל תנסה להטיל בהם דופי. זה רק יצור אצלם אנטגוניזם וירחיק אותם ממך. ואני, לא מבין שום דבר בשיווק.

bez

New member
אתה מפספס את הנק' שלי

) אני מתייחס לתגובה של SHL17 שהיא לא ראויה. דבריו של אהוד אולי לא סוגננו כהלכה,אבל משמעותם הבסיסית חיובית מאד.לעומת זאת משמעות וסיגנון ההודעה של SHL17 משוללת כל חיוביות בכלל. אני לא מבין בשיווק וכנראה שגם אהוד לא. ד"א לא מכיר אותו בכלל.

ohadclos

New member
זאת לא היתה כווה לפגוע...

חברים, מצטער אם מישהו נפגע, זאת לא היתה הכוונה. כולם בקבוצת הזולה רוכבים כמוני וכמוכם, כולם אנשים טובים ותורמים ללא דופי, כמו כולם בפורום. כוונתי היתה לעורר מודעות לארוע... אז שוב התנצלותי, וכמובן שכולם, הורים וילדים מוזמנים לקחת חלק בארוע. תודה.

shl17

New member
shl17 הוא גם אדם לא ראוי

ואני אומר זאת מהכרות אינטימית

למעלה