מתי גיוס המתנדבים הבא

katalan1

New member
מתי גיוס המתנדבים הבא

אני מתנדב ומחר יש לי ועדה אחרונה לשמחתי אחרי שנתיים שאני נלחם עם הצבא ומחר יש לי את הועדה של הקביעת פרופיל ורציתי לדעת מתי הגיוס הבא
תודה על התשובה ועל העזרה.
ולמתנדבים שסיימו את הצבא או שסיימו איך החוויה איך הטירונות אשמח לפרטים :)

Run for a Fall

New member
27.2

כרגע לא ידוע לי על תאריכים נוספים, אנסה לבדוק במהלך השבוע.

אני סיימתי את הצבא אבל לא עשיתי טירונות מתנדבים (הייתי מוחזר שירות), בסה"כ חוויה מדהימה, לא מתחרט לרגע

למדתי המון, התפתחתי, הכרתי אנשים חדשים, אוכלוסיות חדשות סיפורים מגוונים... היו רגעים קשים ומתסכלים אני לא אשקר - לא הכל וורוד. אבל במבט לאחור זו הייתה תקופה נפלאה.

תחת "כלים ומידע" בראש הפורום -> "מאמרים", תמצא המון מידע על השירות שמגיע מאנשים שעברו את זה . ממליץ לבדוק!

בהצלחה מחר בוועדה!

katalan1

New member
תודה על התשובה

קודם כל תודה על התשובה
ושנית אני אשמח אם תוכל לטיפה לספר לי לקראת מה אני בא מבחינת שירות?

Run for a Fall

New member
לקראת צה"ל

בסופו של דבר, אין שוני בין שירות צבאי של חייל "רגיל" וחייל מתנדב. אתה תשרת לצד חיילים רגילים, רק שלך יהיו פטורים מסוימים שלהם אין שהם הכרחיים בשביל לשמור על מצבך הבריאותי, אבל מלבד זה - אין שום הבדל.

באופן כללי - אתה תחווה צבא. לטוב ולרע. אף פעם אי אפשר לחזות איך בדיוק יראה השירות הצבאי, וכמה שלא סיפרו לי על זה - כל אחד חווה את זה אחרת. אני רק יכול להגיד לך שאני לא מתחרט לרגע על ההתנדבות

katalan1

New member
עוד כמה שאלות בפנים

יש לי מחר וועדה כמו שציינתי בהודעה הקודמת והיא בירושלים וזו וועדה לקביעת פרופיל מתנדב ודיברתי עם הצבא לפני שבוע והם אמרו שאני כנראה מתגייס בסוף פברואר (עכשיו אני יודע את התאריך) ואני כנראה ילך לפיקוד העורף כי יש לי שם פרוטקציות. אני מקבל כומתה כמו כל אחד?, ואחרי שאמרו לי שיש תאריך גיוס אין סיכוי שלא יאשרו לי את הגיוס נכון?,
את הצו גיוס אני מקבל בדואר? ומה נשאר לי אחרי הוועדה שתהיה לי מחר?

ותודה על כל העזרה :)

Run for a Fall

New member
תשובות

ברור שתקבל כומתה כמו כל אחד. אתה חייל לכל דבר (חוגר, מדים, הכל!). אין עליך שום תג, שום דבר שמראה לאנשים שאתה מתנדב בניגוד לשאר החיילים.
אני מניח שהכיוון הוא באמת לאשר את זה אבל תצטרך לחכות למחר לתשובה סופית.
צו גיוס - בדר"כ מקבלים בדואר אבל לא תמיד בגיוס מתנדבים. לא חובה בכל מקרה, אתה יכול להגיע גם רק עם ת"ז ליום הגיוס.
אחרי הוועדה של מחר - יחפשו לך תפקיד. אם אתה כבר מכיר מישהו בפיקוד העורף ויכולים למשוך אותך אז זה בהחלט מזרז מאוד את התהליך ויהיה סיכוי סביר באמת שתתגייס בפברואר.

katalan1

New member
יש לי עוד שאלה אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי

חזרתי עכשיו מירושלים ואישרו לי הבקשת התנדבות :) פרופיל 25. ואמרו לי שתל השומר צריך ליצור איתי קשר בקשר לתפקיד אתה יודע אולי תוך כמה זמן הם צריכים ליצור קשר?

למעלה