מתי ההופעה בכפר המוזיקה בניצנים???? מישהו יודע???
F f r e e r i d e r New member 27/6/07 #2 לא ידוע עדיןן =[ בכל מקרה..--) את מי רואים בכפר המוזיקה בבית הבובות? מורן אם את באה אתי לבית הבובות אני בא איתך לסינרגיה..
לא ידוע עדיןן =[ בכל מקרה..--) את מי רואים בכפר המוזיקה בבית הבובות? מורן אם את באה אתי לבית הבובות אני בא איתך לסינרגיה..
F f r e e r i d e r New member 28/6/07 #5 יש ניהיה שוב שורה ראשונה ונרים את כולם.!! אגב אין עוד תאריך למופע..
ט טיפה בים 87 New member 29/6/07 #9 מעולה../images/Emo13.gif ביום ראשון אני אודיע למפקד שלי על זה ואחתום מעכשיו על יום
פ פוקהונטסית New member 1/7/07 #10 ישש!! 13 באוגוסט!! נהדר!! או שלא! מי בא לאסוף אותי מבה"ד 1..... איתי כתבו לי איזה מכתב למפקדים שאתם חייבים אותי בהופעה או משהו כזה
ישש!! 13 באוגוסט!! נהדר!! או שלא! מי בא לאסוף אותי מבה"ד 1..... איתי כתבו לי איזה מכתב למפקדים שאתם חייבים אותי בהופעה או משהו כזה
ש שיר יצחק New member 5/7/07 #12 מה איבדת בבה"ד 1?!../images/Emo122.gif../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif
Purple Mushroom New member 6/7/07 #14 ../images/Emo6.gif XD יפה , התקדמת .מ"מאמית ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif
ש שיר יצחק New member 7/7/07 #15 ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif את עושה קורס קצונה? או מיי גאד אני מתה איכס גם אם תשלמי לי אני לא עושה קצונה עכשיו חחחחח איפה שירתת לפני הקצונה? ורגע את באוגוסט בבה"ד 1 או רק בהכנה? יש לי חברה שמתחילה את ההכנה כנראה יום ראשון הבא, ועוד מישהי מהטייסת שלי שמתחילה בראשון גם..
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif את עושה קורס קצונה? או מיי גאד אני מתה איכס גם אם תשלמי לי אני לא עושה קצונה עכשיו חחחחח איפה שירתת לפני הקצונה? ורגע את באוגוסט בבה"ד 1 או רק בהכנה? יש לי חברה שמתחילה את ההכנה כנראה יום ראשון הבא, ועוד מישהי מהטייסת שלי שמתחילה בראשון גם..
פ פוקהונטסית New member 8/7/07 #16 כן... טוב אז לא נשלם לך שירתתי ליד הבית.... באוגוסט אני כבר בבה"ד1, יום רביעי אני מתחילה הכנה של 3 שבועות
כן... טוב אז לא נשלם לך שירתתי ליד הבית.... באוגוסט אני כבר בבה"ד1, יום רביעי אני מתחילה הכנה של 3 שבועות