מתי ההופעה הבאה של רונה? (ואיפה)
B bזוהר New member 16/10/07 #2 אין תאריך להופעה רגילה שלה,אבל יש התארחויות במופעים שונים. פרטים באתר שלה http://www.ronakenan.com/
B bזוהר New member 16/10/07 #3 סליחה סליחה, טעות! יש תאריך להופעה שלה בחיפה! 30.11, מרתף 10 (הופעה אקוסטית)
C califia New member 17/10/07 #6 נו, בקצב שהיא בחיפה אני אנג'ס למשפחה שלי לפחות שם יש לי. אופס, גם בב"ש וי-ם. התל אביבים לא רוצים אותי. נראה לי שהתשובה תהיה לא.
נו, בקצב שהיא בחיפה אני אנג'ס למשפחה שלי לפחות שם יש לי. אופס, גם בב"ש וי-ם. התל אביבים לא רוצים אותי. נראה לי שהתשובה תהיה לא.
מ מיץ פזי New member 17/10/07 #10 כן כן בואו לחיפה! נשמח לארח אתכם בעירנו היפה איזה כיף שיש תאריך חדש! אני מחכה...
S Sheeesh New member 18/10/07 #14 בואו בואו גם יש פה אחלה אויר הכי כיף.. סתם אבל יכול להיות מגניב עוד מפגש פורום הא מיץ פזי???
מ מיץ פזי New member 18/10/07 #15 וואי כן! בואו נעשה מפגש פורום בחיפה! חוץ מזה שהמרתף זה אחלה מקום, וזה הופעה אקוסטית והיא כמעט תמיד מבצעת איזה שיר חדש או משהו נדיר כזה
וואי כן! בואו נעשה מפגש פורום בחיפה! חוץ מזה שהמרתף זה אחלה מקום, וזה הופעה אקוסטית והיא כמעט תמיד מבצעת איזה שיר חדש או משהו נדיר כזה
D DeepThoughts New member 17/10/07 #12 אם לא אעבוד בערב של רחל חלפי יש מצב שאגיע אבל אם צריך להזמין מראש זה קצת בעייתי ואם המחיר יהיה גבוה זה גם קצת בעייתי
אם לא אעבוד בערב של רחל חלפי יש מצב שאגיע אבל אם צריך להזמין מראש זה קצת בעייתי ואם המחיר יהיה גבוה זה גם קצת בעייתי
C califia New member 17/10/07 #7 אם אחד מהבאים מסתיים לפני 11:30 אני מגיעה איפה קונים לכנסיית עמנואל? זאת ביפו? ליד רחוב אילת? או שמא אחד מהאחרים? טוב, 23:00 יש משם אוטובוס לאלנבי או ת"מ? ומתי הצותא שירה חלפי?
אם אחד מהבאים מסתיים לפני 11:30 אני מגיעה איפה קונים לכנסיית עמנואל? זאת ביפו? ליד רחוב אילת? או שמא אחד מהאחרים? טוב, 23:00 יש משם אוטובוס לאלנבי או ת"מ? ומתי הצותא שירה חלפי?
מ מיץ פזי New member 17/10/07 #11 איזה כיף כנראה שאני אלך להשקת הספר של רחל חלפי. רציתי לראות את המופע הזה כבר פעם קודמת אבל לא יצא.. ועכשיו אני גם ככה בת"א באותו יום אז אני לא עומדת להפסיד את זה.. איזה כיף שדברים מסתדרים
איזה כיף כנראה שאני אלך להשקת הספר של רחל חלפי. רציתי לראות את המופע הזה כבר פעם קודמת אבל לא יצא.. ועכשיו אני גם ככה בת"א באותו יום אז אני לא עומדת להפסיד את זה.. איזה כיף שדברים מסתדרים