מתי ההופעה הבאה?! ומה קורה עם האתר?
D Duppy Conqueror New member 7/6/06 #3 נצל"ש אני וג'ונה פה הולכים לראות הופעה של צ'יק קוראה בוויינה, הוא מבצע יצירות של מוצרט בעיבודי ג'אז וקטעים מקוריים שלו, כולל הקונצ'רטו השני שלו לפסנתר שיבוצע בבכורה עולמית.... ושלושה ימים אחרי זה יש הופעה של הרבי הנקוק. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
נצל"ש אני וג'ונה פה הולכים לראות הופעה של צ'יק קוראה בוויינה, הוא מבצע יצירות של מוצרט בעיבודי ג'אז וקטעים מקוריים שלו, כולל הקונצ'רטו השני שלו לפסנתר שיבוצע בבכורה עולמית.... ושלושה ימים אחרי זה יש הופעה של הרבי הנקוק. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
E Elinor BC New member 8/6/06 #4 עעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo2.gif גם צ'יק קוראה וגם הרבי הנקוק !!!!!!!!!!!!!!!!! כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יואווווווווווווווווווווווווווווווו עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני גם רוצה! (זהו נרגעתי, פרקתי קצת מתחים :] )
עעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo2.gif גם צ'יק קוראה וגם הרבי הנקוק !!!!!!!!!!!!!!!!! כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יואווווווווווווווווווווווווווווווו עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני גם רוצה! (זהו נרגעתי, פרקתי קצת מתחים :] )
J Jonah Balona New member 8/6/06 #5 כע!!!!!!!! הולך להיות גדול!!! אולי הרבי ינגן קצת Fאנק??? יו....יהיה ענק!