מתי הוא ילך לישון לבד

orengl

New member
מתי הוא ילך לישון לבד

שלום, בננו בן חודש. בשבועיים הראשונים סבלנו מכך שהוא בקושי ישן בעיקר בלילה וחווינו לילות לבנים לא פשוטים. לאחרונה בשבועיים האחרונים נראה כי התהפכה המגמה והוא החל לשיון שעות מלאות בלילה (בערך 5-6), אך היום הפך להיות קשה, הוא בוכה המון. אנו מנסים להרדים אותו בכל מיני שיטות אך הוא אוהב על הידיים.... (מי לא????.....) שאלתנו היא באיזה גיל התינוקות מצליחים להרדים עצמם? וכמו כן מהי הדרך הטובה לגרום לו להרדם (כאמור הוא נרדם בעיקר לצלילי מוזיקה שקטה והחזקתו על הידיים. תודה אורן

hirshfe

New member
הוא רק בן חודש

מה הלחץ? הוא רק עכשיו מתחיל באמת להכיר אתכם, את הסביבה החדשה שלו? ואיך הוא ירדים את אצמו - רק ניסוי ותהייה, מה שנכון נדבי שלי לא בהכרך יהיה נכון לילד שלכם. נדבי נרדם תמיד מהר, כל מה שהוא רצה זה את החיתול שלו, כדי שיהיה לו מז למזמז (כמו אבא שלו עם הכרית) וזהו. בת של חברים שלי, נרדמה רק על הידיים ולקח להם שנה של מלחמה להרגיל אותה להרדם במיטה שאמא או אבא לידה. אחיינית שלי, עד היום (והיא בת 4), נרדמת רק לצלצלי החמישית של בטהובן (ורק החמישית)

חנול

New member
הילי בת 7.5 חודשים

ונרדמת רק על הידיים עם מוזיקה שקטה. ילד בן חודש לא מבין בכלל שהוא חיי, ולכן הוא לא "יצליח" או "ילמד". הוא עוד לא כלום. הוא כרגע רק אוכל, מעכל וישן וגדל. זהו. מציעה להפיסק לצפות. יש לכם עכשיו ילד. שימו את השינה בצד לפרק הזמן הקרוב, ואז לא תהיו כ"כ מודאגים ומוטרדים (אני יודעת שזה נורא קשה לשמוע שצריך לוותר על קונספט השינה). עוד אין הרגלים, ואין כ"כ למידה. ולכן אין מה לצפות. תשנו מתי שאתם יכולים. ברגע שהוא ישן לילות מלאים כמובן שיש לו יותר כוח בשעות היום ולכן מעט יותר "נודניק". לא הגיוני? מקודם רציתם לישון לילות, והופה, עכשיו אתם ישנים. בתמורה קיבלתם ילד יותר עירני ויותר תובעני. זה אך הגיוני.

hirshfe

New member
מה שתמיד אותי מצחיק

זה שהילד ער יש כבר מצבים שאני שואל אולי תלך לישון קצת ושניה אחרי שוא נרדם אני מת להעיר אותו

למעלה