מתי הופעות של השבט

DCZ 95

New member
מתי הופעות של השבט../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מת ללכת-אבל לא יודע איך להתעדכן-תעדכנו אותי

DCZ 95

New member
חה חה! אהבתי

וכמו שאת רואה-הפנמתי ולכן אני פה-ולא תגידי בטעות שניה אני יסביר לך יפה ת'מציאות DCZ נידלק על להקה בעברית משהו מטורף-נכנס לביט ואם כבר מצאתי דבר שווה בזמן שאין משהו באמת יפה רוצה לראות בLIVE ת'שבט להופעה שלהם-חולם ללכת אז תעשי לי טובה ואל תאכזבי לי ת'לב תעדכני אוהד שרוף על הלהקה שהוא אוהב ספרי לי מה ואיפה אפשר לשמוע את השבט שר זה ממש יעשה אותי מאושר לוח זמנים-זה הדבר שיגרום לי להתחיל לטלפן לכל חבר טוב שיבוא להתבונן על מה נדלקתי כל כך מהר ראפר ישראלי שאיתי מסתדר מצתער אם לא יצא משהו מיוחד אין לי הרבה כח הערב-מרגיש קצת בדד נחמד שמישהו באמת נהנה מכמה חרוזים שDCZ בנה תודה נשמה על מצב רוח נהדר שהכנסת לי כמו שום דבר ותגידי אם יצאתי מוכשר או בקושי קיבלתי ציון עבר יאללה אני עכשיו מאושר זורק מילים-אני באמת שר! בקיצור-בבקשה ממך תעדכני אותי-מה הולך ואולי אם יש מצב נראה אותך בהופעה-ואז ת'מציאות קצת נשכח זה מתחיל לגלוש מהודעה נחמדה לשיר שהערסים עוד ישירו לבחורות בעיר אז הגיע המקום וגם הזמן שאני יסיים-בדיוק כאן תהני בכיף קצת מעופף DCZ אופה ושף וכשהוא מסטול הוא גם מתופף יאללה אני מתחפף לפני שמהתרגשות אני מתעלף מה לעשות קצת מעייף לשיר שירים בלי לגדף..(^8 ______________________________________ מוקדש לסמי החמודה
שיהיו לך חיים נהדרים-תהני ואל תשימי על אחרים!

ההופעה היחידה שידענו עליה

היתה בקפה ביאליק והיא בוטלה
אז ככה שנכון לכרגע אין הופעות, תחכה קצת

אל תדאגו, השבט לא מפסיקים לעבוד.

ממש בימים אלה עובדים על הופעה מלאה ואינטנסיבית של השבט (אל תדאגו, יותר מ-40 דקות נטו, מבטיח). תתאזרו בקצת סבלנות ותמשיכו לבוא ולהתעדכן בפורום. וגם לשלוח לי צ'קים לתיבת הדואר.

למעלה