מתי הטריאו החדש יגיע לישראל?

מאיות

New member
מתי הטריאו החדש יגיע לישראל?

יניב? מישהו? ולמי שפיספס - פאלם הכריזו היום על הטריאו 700P - הדור הבא של מכשירי הטריאו, שאמור להיות זמין לרכישה בארה"ב ממש ממש בקרוב...

מענדי

New member
גם הוא לא יגיע לארץ

CDMA 800/1900MHz digital dual-band CDMA2000 EvDO network-backwards compatible with 1xRTT and IS95 networks Bluetooth® 1.2 wireless support Wireless​
גם הוא CDMA אלא אם כן פלאפון תחליט שהיא מביאה אותו לארץ וכנראה שהיא לא תביא כי יש בו BLUETOOTH (-:

מענדי

New member
לא ציניות - מציאות

פלאפון לא מציעים מכשירים עם BT - או לפחות לא כותבים בקטלוג - יש מכשיר אחד (SK5000 ADVANCE) שהם מציעים לו אוזנית BT רק שצריך מתאם. למה? אולי הם חושבים שאנשים יעבירו שירים/משחקים למכשיר במקום להוריד רינגטונים/משחקים ולשלם עליהם לא יודע בדיוק.

2cookie

New member
BT הוא קיצור דרך שפלאפון לא רוצה

-העברת נתונים פשוטה בחינם -גלישה ממחשב וסנכרון בלי קניית אביזרים נוספים -תקשורת בין מכשיר למכשיר -אוזניות אלחוטיות זולות יותר כי אין צורך במתאם בנוסף לכל, יש צורך להכין את מוקד הדאטה לתמיכה בכל הפיצ'רים האלו. פלאפון התכוונה להכניס את ה-V710 של מוטורולה עוד לפני שלוש שנים אבל קיבלה רגליים קרות.

י-וס-י

New member
אבל בסוף הם נשברו

בעוד כמה ימים יוצא מוטורולה E815 שתומך BT. כנראה הם ראו שעוזבים אותם.

מענדי

New member
סתם מענין

עשיתי חיפוש בגוגל "BT ופלאפון" מצאתי כתבה מYNET מ21.04.05 אילון אגם, סמנכ"ל תוכן ומוצרים של פלאפון עונה שם על שאלה בפורום שאלה לנציג פלאפון: פלאפון נמצאת בעולם משל עצמה. היא ספקית הסוללר היחידה בארץ התומכת ב-CDMA ולכן בדרך כלל אין תחרות ישירה בינה לבין סלקום ואורנג' בנוגע למכשירים. מדוע פלאפון לא משווקת מכשירים עם טכנולוגית BlueTooth? אני חושב שזה מאד חסר לחלק מהלקוחות. זו אחת הסיבות העיקריות לכך שכל משפחתי עזבה את הרשת. (avizov2). אילון אגם, פלאפון: "אנו פועלים בכדי לנסות ולייבא מכשירים התומכים BT. אני מניח שתוך כמה חודשים נצטייד במכשירים תומכי BT, יחד עם זאת, אנו תלויים ביצרנים בהקשר זה". ובנוגע ליבוא מכשירים מחו"ל לנציג פלאפון - האם אפשר לייבא מכשיר מחו"ל ולחבר אותו לרשת? חסרים לכם בעיקר מכשירי דור שלישי מדהימים. מדוע להוציא כעת את ה-7200, שהיה אמור לצאת בנובמבר? אני מבין שצריך גיור, אבל יאללה, תנצלו את היתרון הטכנולוגי עם המכשירים המדהימים שיש ב-CDMA ואין ב-UMTS (הגולש D.M). אילון אגם, פלאפון: "יש לנו הסכמי roaming cdma מול כל המדינות בהן קיימת טכנולוגיית CDMA, ובכלל זה ארה"ב, קוריאה, סין, הונג קונג, אוסטרליה ותאילנד. כל מכשיר CDMA הקיים במדינות אלה ניתן להפעלה במדינת ישראל, אם כוונתך היא להביא לארץ מכשיר לא מגויר ולהפעילו על גבי רשת פלאפון, התשובה לכך היא שלילית. הסיבה היא שספקי הרשת שלנו, נורטל ומוטורולה, מחייבים את ספקי המכשירים לעבור סידרת בדיקות. ללא בדיקות אלה תוגבל האחריות על רשת פלאפון".

2cookie

New member
אבל נורטל ומוטורולה בנו את

רוב רשתות ה-CDMA בעולם

שאלה ליניב מהראל מחשבים

למה שהראל מחשבים לא תביא את הטריאו 700P בשיתוף פעולה עם רשת פלאפון?

yaniv79

New member
המכשיר לא זמין למכירה בארץ כי...

אנחנו תחת השלוחה האירופאית של פאלם שלא מחזיקה במכשירי CDMA ובכל מקרה בהתחלת השיווק שלו תמיד יש בלעדיות מול ספק סלולר מסויים, כך שאולי זה יהיה רלוונטי רק עוד מס' חודשים.

תודה על התשובה והמשך

אני חושב שכניסה של המכשיר הזה לארץ יכולה להיות מאוד משמעותית להראל, זו תהיה במידה וזה יצליח פעם ראשונה של עבודה בשיתוף חברת פלאפון והמכשיר הוא בהחלט להיט. לגביי הבלעדיות שציינת, אני משער שהיא רלוונטית לארה"ב ולא לישראל כך שאני מניח שאפשר יהיה לארגן את המכשיר בארץ במהירות יחסית אם כל הצדדים יראו את האינטרס המשותף ויפעלו יחד.

למעלה