סתם מענין
עשיתי חיפוש בגוגל "BT ופלאפון" מצאתי כתבה מYNET מ21.04.05 אילון אגם, סמנכ"ל תוכן ומוצרים של פלאפון עונה שם על שאלה בפורום שאלה לנציג פלאפון: פלאפון נמצאת בעולם משל עצמה. היא ספקית הסוללר היחידה בארץ התומכת ב-CDMA ולכן בדרך כלל אין תחרות ישירה בינה לבין סלקום ואורנג' בנוגע למכשירים. מדוע פלאפון לא משווקת מכשירים עם טכנולוגית BlueTooth? אני חושב שזה מאד חסר לחלק מהלקוחות. זו אחת הסיבות העיקריות לכך שכל משפחתי עזבה את הרשת. (avizov2). אילון אגם, פלאפון: "אנו פועלים בכדי לנסות ולייבא מכשירים התומכים BT. אני מניח שתוך כמה חודשים נצטייד במכשירים תומכי BT, יחד עם זאת, אנו תלויים ביצרנים בהקשר זה". ובנוגע ליבוא מכשירים מחו"ל לנציג פלאפון - האם אפשר לייבא מכשיר מחו"ל ולחבר אותו לרשת? חסרים לכם בעיקר מכשירי דור שלישי מדהימים. מדוע להוציא כעת את ה-7200, שהיה אמור לצאת בנובמבר? אני מבין שצריך גיור, אבל יאללה, תנצלו את היתרון הטכנולוגי עם המכשירים המדהימים שיש ב-CDMA ואין ב-UMTS (הגולש D.M). אילון אגם, פלאפון: "יש לנו הסכמי roaming cdma מול כל המדינות בהן קיימת טכנולוגיית CDMA, ובכלל זה ארה"ב, קוריאה, סין, הונג קונג, אוסטרליה ותאילנד. כל מכשיר CDMA הקיים במדינות אלה ניתן להפעלה במדינת ישראל, אם כוונתך היא להביא לארץ מכשיר לא מגויר ולהפעילו על גבי רשת פלאפון, התשובה לכך היא שלילית. הסיבה היא שספקי הרשת שלנו, נורטל ומוטורולה, מחייבים את ספקי המכשירים לעבור סידרת בדיקות. ללא בדיקות אלה תוגבל האחריות על רשת פלאפון".