מתי היא הספיקה להיות כל כך גדולה?

hag70

New member
מתי היא הספיקה להיות כל כך גדולה? ../images/Emo12.gif

כל פעם מחדש אנחנו מופתעים שהילדה שלנו גדולה ונזכרים איך לפני כמה חודשים היא נראתה לנו גדולה והים זה נראה לנו מצחיק. מי שלא יודע כבר בת 5 וחודשיים (מחר יומולדת
):
מתנדנדת לה שן ראשונה.
כשבאתי לקחת אותה מהגן היא הסתכלה על האוטו ואמרה בשאט נפש "גועל נפש! מה זה הלכלוך הזה?" (צודקת דרך אגב).
שמענו שירים ברדיו ואז היא שאלה אותי מה זה "סימפטיה".
אתמול היא שאלה מה זה דת. רק אחרי 10 דקות היא התרצתה (אבל רק בערך...).
היא יודעת לחייג אלי לפלאפון ומדברת אותי חופשי חופשי (מודה. לוקח לי כמה דקות להתאושש בכל פעם מחדש.) ויש עוד המון, בעיקר ההתנהלות היומיומית. מכירים את ההרגשה?

akavishon

New member
בטח שמכירים..הם הרי גדלים לנו בין האצבעות...

לפני שבועיים, יצא לי יומיים לצאת מאוד מוקדם בבוקר ולחזור מאוחר בערב, וכשסוף סוף ראיתי את הבן, הוא פתאום נראה כלכך גדול... וסך הכל יומיים לא ראיתי אותו

schlomitsmile

Member
מנהל
ועוד איך... אני בשוק מזה שהגדול (בן כמעט 12) כבר גורב את הגרביים של אבא... רק אתמול היה בן 4, והתחפש בפורים לאבא שלו (כובע-ים בשביל קרחת, זקן, מצלמה וחגורת כלי עבודה../images/Emo13.gif), והנה פתאום הוא נכנס לגרביו... שלא לדבר על השפמפם שכבר מסתמן לו... מצד אחד זה מרגש ומלהיב, ומצד שני...שעון הפחד מתקתק לי- עוד 6 שנים לגיוס...

תאירU4

New member
בטח שמוכר!

הרי רק אתמול נולדו לא? וכבר הילד הגדול המקסים שלי יודע איך להחמיא לאמא (אנחנו יושבים ורואים את התוכנית טעמים, והוא אומר לי: אמא אם היתה תחרות של בישולים את בטוח היית מנצחת, את מבשלת הכי טוב
) או כשתופסים אותי בשבילים (אני קיבוצניקית, אין לנו רחובות) ואמרים לי שהבן השני חייב ללכת לחוג כדורגל כי הוא מדהים בזה. והבת השלישית, שלכל הדעות היא הילדה הכי יפה והכי מדהימה בעולם. והקטנה.... קטנה? כי כבר כל כך גדולה! בת 3! איך שהזמן רץ... וכבר אני אמא כזאת שרק אתמול גידלה 4 ילדים קטנים בלי זמן לעצמה, והיום... אני על פתחה של קריה. יש לי אפשרות לעשות כל מה שאני רוצה, ללמו דלהכי את עצמי הבוגר שהוא לא רק אמא...

למעלה