מתי היה הדייט הראשון שלכם?

premadonna

New member
מתי היה הדייט הראשון שלכם?

באיזה גיל? לאן יצאתם ומה לבשתם? חחחחחח הדייט הראשון שלי היה שהייתי בכיתה ו'. ואחד מהבנים בכיתה הזמין אותי לסרט... הייתי בשוק אז לא עניתי אח"כ שהוא שאל שוב אמרתי לו תלוי לאיזה. מפה לשם יצאנו... אמאלההה שאני חושבת מה לבשתי אני נגנבת. לבשתי חולצה שחורה (של אמא) שהייתה מאוד מבגרת לילדה בת 11 והיה לה כריות בכתפיים (כמו בזמנים של פעם)... אחרי זה לא יצאנו יותר.. אבל היינו ידידים. ספרו לי על הדייט הראשון שלכם

MAX D

New member
אממממממ.....

כיתה ו' היתה לי החברה הראשונה, אבל לזכור יותר מזה- אין מצב... 14 שנים אחורה... בגיל שלי כבר מתחילים להיות סנילים

זכוכיות

New member
בכיתה ו' גם ../images/Emo13.gif

הוא היה בכיתה ח'. הוא לקח אותי לאכול פיצה בפיצריה השכונתית
הוא קנה לי גם מיץ תפוזים
מה לבשתי אין לי מושג, אין לי זיכרון כל כך טוב, אבל אחר כך היינו חברים מהשניה שהגעתי לחטיבה עד גיל 15, חזרנו שוב כשהייתי בת 17 והיינו יחד עוד חצי שנה, כמעט התחתנו (כן בגיל 17, לא זוכרת מה עבר עלי) ואז הכל בוטל ונפרדנו לצמיתות.

Zoharrr

New member
כיתה ח'...

מזה אהבתי אותו... והיינו ידידים אז שנה וחצי לפני זה... לבאולינג ג'ינס חולצה שחורה צמודה עם צווארון V איזה מצחיק זה היה... לא דיברנו מילה אחת היינו מזה נבוכים ואז הוא שאל אם הוא יכול לנשק אותי בעקיפין מרוב לחץ אמרתי לו "לא"... אחרי זה שבועיים הוא התחפדח ממני שנפנפתי אותו... עד שאמרתי לו שיש דברים שעושים ולא שואלים

בשלולית

New member
כיתה ט'

כולם פה בו'... מה נסגר?
הוא היה החבר הראשון שלי... זו הייתה מן הכרות דרך חברים של חברים... והלכתי אליו לעיר, וטיילנו בפארק... ובסוף גם הייתה נשיקה... הנשיקה הראשונה...

נ ו ל י 1

New member
בגיל 16...

כיתה י"א - מאוחר יחסית, אבל את אותו בחור הכרתי שנה וחצי לפני זה (ועד היום הוא היחיד שאני רוצה) לבשתי גולף בצבע תכלת וחצאית בצבע שחור עם מגפיים גבוהות! אני לא ישכח את זה, ישבנו איפה שהוא בקניון, זה היה יום גשום מאוד... וכשיצאנו והלכנו לתחנה חצינו כביש שבקצה שלו היתה שלולית ענקית ואיך שסימנו לחצות תכביש באה מכונית בשיא המהירות והרטיבה אותנו זה היה ממש מצחיק, אני לא ישכח את זה!

ChilD SouL

New member
אין לי דייט דייט...

רוב האנשים שאיתם יצאתי הכרתי קודם לכן.

למעלה