מתי היתה הפעם שהכי

ענבר1

New member
שאלה פשוט מצוינת ../images/Emo68.gif

הדבר שהכי הכי עצבן אותי היה הקפיצה של זינה וגבריאל ב25 שנה אני אישית פשוט נהרסתי ועד היום לא התאוששתי התעצבנתי כשגבריאל הרגה בפעם הראשונה כי אני חשבתי שהרסו את הדמות לגמרי ומהר מאוד הבנתי את הטעות שלי ושזה היה דווקא דבר טוב התעצבנתי שזינה היתה מרגישה רע בגלל שהיא לא בחרה בדרך האהבה וכשהייתי רואה את נג´רה על המסך ספוילר זהירות לא לקרוא התעצבנתי מאוד כשהרגו את זינה בפרק האחרון ועל זה אני לא סולחת(כאילו זה מזיז אבל בכול זאת)

אני לא יודעת מה היתה הפעם שהכי

התעצבנתי, אבל הפעם הראשונה שממש התעצבנתי היתה כשראיתי את Gabrielle´s Hope. מבחינתי, זה הרס הרבה, אפילו שאהבתי המון ממה שבא אחר כך. גם את הסוף של THE DELIVERER לא אהבתי בכלל (הקטע של גבריאל מעל האש). הוא נראה לי מגוחך, ומאוחר יותר אכזרי. התעצבנתי כשהופ הרגה את סולן. ממש הייתי במשבר מזה. לא אהבתי את הקפיצה של ה-25 שנה, אבל לא ממש שנאתי. ומה שהזכרת בעונה השישית יותר מהכל, כמובן. אז אולי כן מצאתי מה הכי עצבן אותי אחרי הכל.

XenaBoy

New member
מה שמעצבן אותי בסדרה... ../images/Emo71.gif

אוקי עצבנו אותי כמה דברים שמשתמשים באותו שחקן לכמה דמויות, שעושים כפילים בכל פרק (הופ, ג´ט, דיאנה וכו´) איב בעונה השישית הקפיצה בשנים שהובילה לבת של ארגו שיש סתירות בין פרקים ו... זהו... מה? לא מספיק אספי

Necessary Evil

New member
נג´רה!!!

היא הדבר שהכי עיצבן אותי בסדרה...אז נכון שהיא דמות שהייתה רק פעמיים אבל היא הצליחה לעצבן אותי מאוד...היא והג´ין שלה...שלא נדבר שהיא שברה לזינה שן טוחנת! בושה... אה כן וגם איליי והway of love שלו...והדביק את גבריאל בדרעק הזה...התנצלות מראש לכל אוהבי איליי ונג´רה...

ענבר1

New member
רק אמרת את השם הזה וכבר העצבים ../images/Emo46.gif

שלי מתחילים את צודקת הייתה לא את החוצפה לשבור לנסיכה שן!!!! ולהרחיק את גבריאל מזינה וכול הקולות והג´ין שלה עשו לי מה שאף אחת מהחברות שלי לא הצליחו לעשות (עצבים,כעס) היא והקולות שלה יכולים ללכת ל.............(צונזר)

Dafi the Mighty

New member
אני משערת שהרבה דברים הרגיזו אותי

ואני פשוט לא מצליחה להיזכר בהם עכשיו. אבל כמו שאספי אמר, באמת כל הסתירות בסידרה ממש מעצבנות. אני לא אוהבת את זה שעשו את פרקי העתיד האלה (למרות שאני חולה על אנני). מעצבנת אותי הקפיצה בזמן, מעצבנת אותי הופ על זה שהיא הרגה את סולן, מעצבנת אותי אתנה שהיא לא מקשיבה לארס בעונה החמישית, מעצבן אותי שזינה לא מקשיבה לארס (כשלפעמים הוא באמת צודק- לדוגמא, כל הקטע עם דיהאק שהוא אמר לזינה מההתחלה להרוס את המקדש והיא לא בטחה בו. טוב, אחרי כל מה שהוא עשה לה עד אז קשה להאשים אותה, אבל אם היא הייתה מקשיבה לו זה היה פותר כ"כ הרבה בעיות...), מעצבן אותי שכולם מתייחסים לג´וקסר כמטומטם (טוב, הוא מטומטם, אבל בכל זאת יש לו רגשות!), אההממ... אני משוכנעת שיש עוד דברים שמעצבנים אותי בסידרה, אבל אני רק רואה את זינה ואני עם חיוך על הפרצוף, אז בסדר...

Dafi the Mighty

New member
הממ... לדוגמא...

בפרק "אמפיפוליס תחת מצור" אתנה אומרת לאליינס שהיא לא יכולה לרפא אותה, שהפצע שלה הוא מעבר ליכולת שלה לרפא אותה. וב"אימהות", זינה דורשת מאתנה לרפא את איב וגבריאל. הממ... ויש עוד, אני פשוט לא זוכרת ברגעים אלה, אבל יש.

chisi

New member
najara is great!!

hello i think najara is the most beautiful thing that happen in this show... thanks Ilan

xena 17

New member
מה שהכי עצבן אותי היה...

הקפיצה של 25 שנה וכשהופ הרגה את סולן!! שני

שלומית1

New member
אותי הכי עיצבן... ../images/Emo11.gif

כשהופ הרגה את סולן!!! זה הרגיז אותי יותר מהקפיצה בזמן שלא כל כך אהבתי.. זה גם היה יותר עצוב ממעצבן אבל זה עיצבן אותי לא מעט..
עוד דבר היה הקטע עם נג´רה - הניסיון להרחיק את זינה מגבריאל והשן השבורה!! אבל אני מעדיפה לחשוב על הרגעים היפים יותר והמצחיקים יותר בסידרה כי אחרי הכל מהם אני נהנת

chisi

New member
when calisto killed gab´s husband

mine is when calisto killed gabrielle´s husband i really want to kill her lol but it´s in the past now... ;)

niv_204

New member
../images/Emo58.gif מילה אחת - FIN

ספוילרים: ולא, לא בגלל המוות אלא הסיבה למוות. מיותר לחלוטין. היו צריכים לחשוב על סיבה יותר מוצדקת מטעות שנגרמה בעקבות הרוח והמכות שזינה חטפה שם.

למעלה