מתי המופע של ריטה לנשיא קצב?
T The Juck New member 27/4/04 #3 ../images/Emo19.gifכתבתי לכם בשורות הרצות......... בראש הפורום... לא שמתם לב?
T The Juck New member 27/4/04 #4 ../images/Emo19.gifהדרן לנשיא המדינה-בהשתתפות ריטה עוד 45 ד'ק זה מתחיל, אחרי מאות פרומים (וזה לא הסוף) זה מתחיל! אז שרשרו לפה תגובות! תהנו
../images/Emo19.gifהדרן לנשיא המדינה-בהשתתפות ריטה עוד 45 ד'ק זה מתחיל, אחרי מאות פרומים (וזה לא הסוף) זה מתחיל! אז שרשרו לפה תגובות! תהנו
D d a n d o s h 10 New member 28/4/04 #7 ../images/Emo165.gifממש יפה!!!!!!!!!!!!!! היא שרה מדהים!!!! (מה חדש?!... )
P petit New member 28/4/04 #8 מדהימה,מופלאה היחידה שתגרום לי להתרגש משיר בפרסית, ויותר מזה להתלהב שמכירה את המילים (ההופעה בירושלים...). זה השיר היחידי או שיהיו עוד? יש מקור מוסמך? בנתיים נהנית גם מהלהקות הצבאיות חג שמח
מדהימה,מופלאה היחידה שתגרום לי להתרגש משיר בפרסית, ויותר מזה להתלהב שמכירה את המילים (ההופעה בירושלים...). זה השיר היחידי או שיהיו עוד? יש מקור מוסמך? בנתיים נהנית גם מהלהקות הצבאיות חג שמח
T The Juck New member 28/4/04 #9 ../images/Emo19.gif---->../images/Emo165.gifהיה יפה!../images/Emo165.gif
T TEENAGER1 New member 28/4/04 #10 ../images/Emo66.gif היה מדהיםםםםם ../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif
N NoKiA2003 New member 28/4/04 #11 לדעתי ריטה חייבת להוציא אלבום בפרסית, זה יכול להיות מדהים!!!! הביצוע הערב היה מהפנט (ולא, אני לא פרסי)
לדעתי ריטה חייבת להוציא אלבום בפרסית, זה יכול להיות מדהים!!!! הביצוע הערב היה מהפנט (ולא, אני לא פרסי)
G Golden apple New member 28/4/04 #12 ../images/Emo73.gif טוף אני מודה../images/Emo70.gif הייתי מהופנט מהלהקות הצבאיות למישהו יש את זה על המחשב
../images/Emo73.gif טוף אני מודה../images/Emo70.gif הייתי מהופנט מהלהקות הצבאיות למישהו יש את זה על המחשב