מתי המנהל/ת יביא את הסקר חדש?

רעיון לסקר יש לך?

לא תמיד יש לי רעיונות, עימך הסליחה

Cats Hater

New member
האם אתם מתביישים בעובדה שאתם לקוי

שמיעה? יכול להיות שהיה את זה.. (רעיון לסקר)

LordNor

New member
כן, נדמה לי שהיה את הסקר הזה.

אם לא ידעתכם, ניתן לעיין בארכיון הסקרים.

איני יודע אם שמעתם על

הפסק דין שניתן בפרשת אוקספורד-אלישי? אספק תיאור קצרצר, מאז הקמת פורומי החרשים הראשונים בדיבורים ובIOL אוקספורד היה האחד שתמיד היה נגד כולם, יש לו שיטה די עקבית.. בהתחלה כשהוא נרשם לפורום חדש, הוא מסתדר עם כולם יפה, משתף פעולה, אולם לאחר זמן קצר הוא נוטה לנהל לכולם את החיים ומשלא נענים לו הוא מתרגז ואז מפעיל פרובוקציות ומניפולציות על אותם אלו שהתנגדו לו, הוא גם ניסה להדיח מנהלי פורומים ע"מ להתחלף במקומם - איכשהו הוא תמיד החזיק מעצמו שהוא הכי טוב מכולם.... המצב הגיע לידי כך שכל הזמן היה מציף את הפורומים או מקנטר גולשים אחרים עד כדי כך שרבים פשוט העדיפו שלא לגלוש וכתוצאה מכך התחילה מגמת מיעוט בגלישה בפורומי החרשים, עד כדי כך שפשוט מנהלי הפורומים התחילו לנקוט במגמת מחיקות של ההודעות שלו, אוקספורד בכל אופן המשיך במדיניות שלו, ולצערי אלישי פורן - מנהל פורום זכויות החרשים באורט נפל במלכודת שלו והשיב לו באש תחת אש... וכך זכה אוקספורד בהזדמנות ותבע את אלישי למשפט, השופט עצמו פסק שרוב הטיעונים של אוקספורד בטלות ורק טיעון אחד קיבל - עוון ההתחזות, מסתבר שלהתחזות לכותב אחר יש משמעות ולזה קבע פיצוי על סך 90 אלף שקל, נשאלת השאלה איפה העונש לאוקספורד על מעלליו? האם אלו אשר מנסים להלחם באותם הכלים של אוקספורד, האם עליהם להיענש? מיותר לציין שאני נגד התחזות, ואפילו מסכים שעל אלישי לשאת בעונש - אבל עונש של 90 אלף??? זה מאוד מוגזם והיה מקום להתחשב באלישי ובנסיבות שהביאו אותו לידי כך... האם ברצונכם לקרוא את פסק הדין? האם ברצונכם להצביע על סקר בנושא הזה???

שלום לך דני אכן הנושא הזה "חם "

ויש מקום לערוך סקר על מנת לראות מה דעתם של הגולשים בעניין הזה ואף אפשר להביע דיעות, כלומר לפתוח בדיון מה נכון ומה לא נכון. בברכה תומר.דרזנר

היי זה אני "שונא חתולים"

פשוט נמאס לי עם הכינוי הזה... רק רציתי ליידע אותכם שהחלפתי כינוי

תיק אוקספורד נגד אלישי

אכן שמעתי על זה לאחרונה מהפורום ואללה, ולדעתי זה ממש שערוריה, פסק הדין של 90 אלף ש"ח (!) פיצויים בעבור משהו שנחשב לפי דעתי משהו לגמרי שולי שבטח נידון בבית דין לתביעות קטנות (איזה בית דין זה היה בכלל?) אני מכיר מישהו שהוא עורך דין, איך קוראים לשופט הזה?, הייתי רוצה לשאול אותו אם הוא מכיר את השופט ומה דעתו עליו כשופט. לדעתי התביעה עצמה הייתה לחלוטין קנטרנית ונקמנית. לא שמעתי על כל מה שקרה עד לאחרונה אך אני זוכר שאוקספורד היה נוהג לכתוב בפורומים והיה לפעמים ביקורתי וציני, אך גם היו לו הרבה פנינות חכמות, ושאר המשתתפים שדיברו איתו היו קצת עויינים כלפיו. בכל אופן, נגיד, שבאמת הגיע לאוקספורד לזכות במשפט בגלל שככלות הכל, ממה שהבנתי, אלישי התחזה אליו והפיץ מסרים בשמו שהיו עלולים לפגוע בו אישית (שלא מרצונו) ואף מחק את תגובותיו כשניסה להגיב וליידע את כלל המשתתפים בפורום שהמסרים האלה לא נעשו בשמו, ואף על פי כן, הסכום של 90 אלף שקלים הוא פשוט מוגזם לחלוטין בתור פיצוי. אילו השופט היה קובע לאוקספורד פיצוי של 5,000 שקל גם אז היה עדיין קצת יותר מדי אך יותר מקובל על הדעת ועל הכלל. השופט הוא בוודאי אדם מבוגר ומבוסס שמרוויח סכומים של עשרות אלפי שקלים בחודש ולא מעלה על דעתו כמה קשה לצעיר ועוד חירש בתחילת דרכו בחיים להסתדר בארץ, עם דירות שעולות 800 אלף שקלים, מכוניות שעולות 100 אלף שקלים וכו´. קראתי לא ממזמן שצעיר ממוצע בארה"ב צריך לעבוד שנתיים וחצי בשביל לרכוש דירה בארה"ב. בישראל, לעומת זאת, הצעיר צריך לעבוד שמונה וחצי (!) שנים כדי לרכוש דירה משלו בארץ. עכשיו, לדעתי אלישי צריך לערער. יש סיכוי טוב שעם שופט אחר אובייקטיבי הוא יוריד את סכום הפיצויים. ואם לא יקרה כדבר הזה אז על אוקספורד להגיע להסכם חיצוני עם אלישי מחוץ לכתלי בית המשפט על סכום יותר מתקבל על הדעת, כמובן שאלישי יצטרך לשלם את מלוא ההוצאות על המשפט, על עורכי הדין וכו´ , אך אני חושב שאוקספורד צריך לבוא לקראת אלישי, שבוודאי כבר מרגיש רע מאד עם כל העניין הזה, שהסתבך הרבה מעבר למה שהוא שיער לעצמו, עם כל תקופת התביעות, המשפט, פסק הדין המזעזע, ולוותר לו על מרבית הפיצויים. לסיכום, אני חושב שהצדק הוא עם אוקספורד, רק שהצדק עוות על ידי מערכת השיפוט הישראלית המושחתת. על אלישי לשלם מחיר על מעשיו אך בשום פנים ואופן לא מחיר כזה שיעודד אנשים מסוגו של אוקספורד להמשיך בהתנהגותם ולעורר בלגן בפורומים בשביל שתהיה להם שוב עילה לתביעה מסוג זה, מאחר וכבר יש תקדים לעניין.

bobcat

New member
אוקספורד לא כותב בפורום הזה

למה הפורום הזה גוסס?

תפסיקו כבר לבוא בטענות או לשאול

דבברים כאלה, האדם היחיד שאתם יכולים לבוא אליו הוא אתם עצמכם, שלא עושים דבר לשיפור מצב הרוח בפורום. אני לא אומר שאני "היחיד" שמנסה לרומם את מצב הרוח פה. יש פה כמה גולשים שבאמת משתדלים לכתוב הרבה בפורום ועל זה מגיע להם כל הכבוד. אם מישהו נפגע מתוכן ההודעה אז אני מצטער.

ליאת13

New member
אלישי!

אנו רוצים להגיד לך שכמה שאנו מצטערים לשמוע על מה שקרה לך! 90 אלף שח הלך לארנון ברוכוב! על תביעה של התחזות? קשה לי להאמין שהתחזות בפורום יעלה 90 אלף שח ומי היה מאמין שזה קורה? בזמן אחרון נכשלת בכל דבר! 1. תביעה על 90 אלף שח (התחזות) 2. פורום נכשל 3. נכשלת בציר 4. חברים? אנו מקווים שתצליח בערעור במשפט ותצליח בכל דבר ואנו מחזיקים לך אצבעות! יישור כוח!!

למעלה