מתי המשחק? מחר?
A AK15 New member 26/9/03 #2 איזה לא מעודכן אתה... מחר אין מחזור בגלל ראש השנה..... המשחק שלנו ביום רביעי ה-1 באוקטובר נגד מכבי חיפה אתה בטוח שאתה אוהד של הפועל באר שבע???????
איזה לא מעודכן אתה... מחר אין מחזור בגלל ראש השנה..... המשחק שלנו ביום רביעי ה-1 באוקטובר נגד מכבי חיפה אתה בטוח שאתה אוהד של הפועל באר שבע???????
מ מוצארט New member 26/9/03 #3 ואם כבר, אז כבר... המשחק יחל בשעה 19:00. יש למישו מושג אם יש הסעות לאוהדים?
A AK15 New member 26/9/03 #4 יש הסעות... כנראה שגם אתה לא מעודכן.... כנס לאתר אוהדים-WWW.HBS.CO.IL יומיים לפני המשחק יפרסמו שם פרטים
יש הסעות... כנראה שגם אתה לא מעודכן.... כנס לאתר אוהדים-WWW.HBS.CO.IL יומיים לפני המשחק יפרסמו שם פרטים
א אינשגיא New member 27/9/03 #5 ואם כבר אז כבר המשחק לא בשבע אלא חמישה לשבע, ואיזה שאלה מצחיקה אם יש הסעות, למה יש דבר כזה משחק חוץ בלי הסעות????
ואם כבר אז כבר המשחק לא בשבע אלא חמישה לשבע, ואיזה שאלה מצחיקה אם יש הסעות, למה יש דבר כזה משחק חוץ בלי הסעות????
A AK15 New member 29/9/03 #7 איזה נאחס אני עדיין לא יודע מתי יוצאות ההסעות אני מאמין שמחר יהיו את הפרטים המלאים אתה לא מכיר את אתר האוהדים???, יש שם את כל הפרטים
איזה נאחס אני עדיין לא יודע מתי יוצאות ההסעות אני מאמין שמחר יהיו את הפרטים המלאים אתה לא מכיר את אתר האוהדים???, יש שם את כל הפרטים