מתי הסידרה משודרת?

G.O.D

New member
תציץ בלוחות הפורום

ותשתדל לשרשר...

G.O.D

New member
תעיפי מבט בלוחות הפורום

וסליחה על הטעות...
ואביב גפן הוא המלך

אביו גפן? מלך?

ממתי השתנו סדרי עולם ולא סיפרו לי? בתקופה כשהוא עוד היה שווה משהו, הלכתי לאחת ההופעות שלו (בתור מלווה, אני לא סובל את הננס הצרוד) על מדים. מו אה אה אה.

רררר*כועסת*

תראה- אני לא אכנס לויכוח ובטח שלא בפורום שכזה שלא מיועד לכך אני יכולה להגיד לךש הזלזול כלפי אביב לא מוצדק..גם אם אתה לא אוהב את סנגון השירה (עוד מעריץ של בריטני?) אתה צריך להעריך את הכתיבה שלו..והוא כותב גם לאמנים אחרים..וחוץ מזה אני אישית מאוד אוהבת את הקול שלו (צרוד?!) ולא מפריע לי הגובה שלו לא כולם שחקני כדורסל מה לעשות? בכל מקרה אל תבקר את סגנון המוזיקה שאני שומעת ואביב שווה הרבה גם עכשיו..

Esmena

New member
אווו, הנה משהו שאני אוהבת.

אני באמת לא רוצה לעשות התקפות על אנשים שהופכים לטרקים....באמת שלא, נשבעת. זה גם לא המקום.פה זה פורופם סטאר טרק,ודברים של תרבות ומוזיקה יש פה הרבה. אבל את... הצלחת להעלות לי חיוך על הפנים. או שלא. תגידו, מישהו קרא פעם את התגובות על הביקורת על החדש ביותר של אלאניס "מיתלהבת" מוריסט? הם וחביבתנו שכאן , הם ידענים מוזיקליים גדולים: יש את מה שהם אוהבים(לימפ/גפן/אלאניס/לינקין וכו´) ויש את בריטני. כל מי שלא אוהב את מה שהם אוהבים, אוהב אותה. אם הוא מנהל לייבל איכותי פה בארץ שלנו,כמו הנוטה להאמין, גם. ותגידו, סטארגייט זה בעצם הסדרה של סטארוורס, נכון?

סטארגגיט אל מבוססת על ספר?

אם לא בשם סטאר גייט אז לפחות שיכפול של "אדון האור" המצוין איזה גנבים

Esmena

New member
נדמה לי שזה ההפך

את "אדון האור" עדיין לא קראתי, אבל הספר נראה לי, מבוסס על הסדרה.( מה שמוזר פה, זה שאני בכלל לא רואה סטארגייט).

למעלה