מתי העונה הבאה של סברינה תשודר? ולמה ומתי הורידו אותה?
ה השם הזה תפוס New member 19/3/04 #2 אני מניחה שבשנה הבאה.. כמו שכבר אמרתי - ערוץ 3 אוהבים לעשות הפסקות הורידו אותה לפני שבועיים בערך בגלל שהיא נגמרה.. ואני מניחה שבקרוב יהיו גם שידורים חוזרים שלה
אני מניחה שבשנה הבאה.. כמו שכבר אמרתי - ערוץ 3 אוהבים לעשות הפסקות הורידו אותה לפני שבועיים בערך בגלל שהיא נגמרה.. ואני מניחה שבקרוב יהיו גם שידורים חוזרים שלה
נ נסיכת הזהב New member 20/3/04 #4 שידור חוזר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא היה משודר בערוץ 3 העונה ה-4
ה השם הזה תפוס New member 20/3/04 #5 לא, זאת הייתה העונה ה-5 ותודה על העידכון! איזה יופייי כולם לראות!
ה השם הזה תפוס New member 20/3/04 #8 איזה פרק מדהים! ../images/Emo99.gif לא זכרתי שהיה לה כל כך קשה לשכוח את הארווי איזה חמודות הילדה וזלדה וסיילם עם הכותונת משוגעים! אהבתי
איזה פרק מדהים! ../images/Emo99.gif לא זכרתי שהיה לה כל כך קשה לשכוח את הארווי איזה חמודות הילדה וזלדה וסיילם עם הכותונת משוגעים! אהבתי
מ מוכר סימס New member 20/3/04 #9 מאוד מצחיק, מליסה כל-כך מושלמת.. עכשיו בלי השיער החום המוזר שהיא עשתה... ממש לא מתאים לה... מושלמת