מתי הפסקתם להשתמש במגן ראש למיטה

שלנו עוד שם ליופי..

כשבר נעמדה לראשונה (מזמן, איזו התרגשות) והיתה צונחת רציתי או למגן את כל המיטה (יעני כלא קטן) או להוריד הכל שלא תטפס. אחרי כמה ימים הבנתי שאין צורך בשינויים (למעט הנמכת המזרון) וככה זה נשאר מאז. למה את שואלת?

כי אני רוצה להפעיל מכונת כביסה ../images/Emo8.gif

של כביסה עדינה- זה מה שהעלה את השאלה. לא ברור לי אם אחרי הייבוש להחזיר למיטה או כבר לארוז למחסן. כמו שכתבת, יותם יושב ועומד יציב במיטה. את שרבוב הידיים והרגליים דרך הסורגים זה אף פעם לא מנע. זה סתם תופס אבק. הדבר היחידי הוא שכרגע זה מונע מיותם גישה של הידיים למכשיר האדים שעומד מאחורי ראש המיטה (המגן חוצץ בינהם והוא לא רואה שזה שם).

דיאנה1

New member
קראתי איפשהו, אולי בפנלופה ליץ´

אבל אני לא בטוחה, שכדאי להוריד את מגן הראש כשהילד כבר עומד כדי שלא יטפס עליו ויפול מהמיטה. אנחנו עם מגן ראש, אבל רק על צד אחד, ובר ממילא ישן הרבה פעמים על הצד השני...

כנ"ל אצלנו - משמש ליופי

כל ערב לפני שאנחנו הולכים לישון כמובן שאורן בצד השני של המיטה וכנ"ל בבוקר. לא הייתי אומרת שהוא ממש מגן עליה, אבל עדיין שם

iris and ben

New member
מגן ראש למיטה../images/Emo61.gif

אצלנו המגן בשימוש-בן בן 20 חודש מאחר ועדיין הוא לא ניסה לצאת המיטה (נקווה שגם לא ינסה..) וגם כי זה עדיין מגן לו על הראש והרגליים לא נתפסות לו בסורגים (הוא מסתובב הרבה מתוך שינה)

להוריד כשהילד עומד! ../images/Emo18.gif

זה שהוא עוד לא ניסה, לא אומר שיום אחד הוא לא ינסה! ילדים פתאום עושים משהו חדש (להתהפך, לזחול, ללכת) ואתם רוצים שבפעם הראשונה שיפול לו האסימון שאפשר לטפס - יהיה במיטה מגן ראש שמגביה אותו כך שהוא יכול לעוף מהמיטה??? לנו זה כמעט קרה. לאיה היה בלול צעצוע של פישר פרייס שנחברים לצד של הסורגים כמו מגן מיטה (אותו גובה בערך) ותפסתי אותה מטפסת על זה - היא כבר היתה חצי גוף מעבר למעקה ועוד פוש קטן היא היתה על הרצפה head first. הנזק מזה שהראש יפגע בסורגים תוך כדי שינה (הרי לא מדובר על ילודים) הוא בטל בשישים מול הנזק שעלול להגרם מנפילה מהמיטה אל הרצפה על הראש. ואם אתם לא מאמינים לי, תשאלו בבטרם. שירלי

iris and ben

New member
לשירלי ולא רק...

תודה על האיפורמציה הלכתי לבדוק את המגן של בן והוא מגן קצת שונה הוא ממש דק-המילוי שלו אפילו לא ספוג זה מגן שהעובי שלו הוא כמו של שמיכת טלאים אמריקאת וניסיתי למעוך אותו כלפי מטה ןזה נראה כמו שמיכה הבצד-בנתיים זה עוזר לנו כי בן מתוך שינה ללא המגן משחיל ללא כוונה את הכפות הרגליים/ידיים דרך הסורגים ןשאלתי לך - הבן שלי ישן עם כרית (בלי כרית הוא לא יירדם) וזה מה שמפחיד אותי שהוא יטפס על הכרית האם להעביר אותו למיטת נוער (הוא בן 20 חודש) למרות שלא נראה לי כ"כ מתאים? האם למשהו פיתרון?

jole

New member
איריס, גם הבן שלי לא היה נרדם

בלי כרית, אז דאגתי קודם כל שהכרית תהיה דקה. הוא עבר למיטה בגיל 20 חודשים לא מבחירה שלנו פשוט עברנו לארה"ב וכשהגענו לא הייתה לנו מיטת תינוק אלא שני מזרונים עבים על הרצפה. הוא מאד אהב את הסידור הזה אז כבר לא ראינו טעם לרכוש מיטת תינוק. הוא נהנה מאד מהאופן החופשי בו הוא יכול לעלות ולרדת מהמיטה

אם זה ממש דק נראה לי שאין בעיה

כי אם הוא דורך וזה מתכווץ למטה ולא נותן מדרגה החוצה - אין סכנה. מגן המיטה של איה היה ממש עבה ויכל לשמש מדרגה בקלות... לגבי הכרית, אם היא עבה זו אותה בעיה, אבל פה נדרשת מידת תיחכום יותר גבוהה מהילד כי הוא צריך להביא את הכרית למקום הנכון, לעומת מגן הראש שמחובר למקום הנכון (והמסוכן). לגבי העברה למיטת נוער, אין לי נסיון - איה יותר קטינה ועדיין במיטת תינוק. אני יודעת שיערה העבירה את ירין בגיל מאד צעיר למיטת נוער ולעומת זאת יש כאלו שרק בגיל שנתיים וחצי העבירו - זה מאד אישי. אולי תנסי לעשות חיפוש או לפתוח הודעה חדשה לסקר! זה יכול להיות מעניין לקרוא את התשובות...

למעלה