מתי הפרק מחר בסטאר (הראשון)?

• פותח הנושא d58
  • פורסם בתאריך

d58

New member
מתי הפרק מחר בסטאר (הראשון)?

כי ביס יש מידע לא ברור, כתוב מ10-12 וזה לא הגיוני. מישהו יודע??

זה שעתיים...

כי יש שידור חוזר של מה שהיה שבוע שעבר... ואחרי זה או לפני לא יודעת מה קודם יש תכנית חדשה...

d58

New member
איזה בלאגן! בצהריים ביס כתוב שזה רק

שעה אחת...אוווווווף

גלית172

New member
אני ממש לא מבינה למה צריך

לשדר את התוכנית של שבוע שעבר זה פשוט נורא לראות עוד פעם איך מדיחים את קונסי בשביל מה הם משדרים שוב ודורכים למעריצים על הפצע הטרי משעמם להם והם רוצים ליצור דרמה הם מתגאים במה שהם עשו לקונסי בושה וחרפה

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifמעליי ובהודעה שלי.

במדריך לא כתוב שיש שידור חוזר
אבל אם כן- את לגמרי צודקת

גלית172

New member
כן בתוכנית של ייס רשום שעתיים

מ 10 עד 11 וחצי זה תוכנית אחת ומ11 וחצי עד 12 עוד תוכנית אולי זה גם התוכנית וגם הניפוי ביחד וזה לא נראה לי שישדרו תוכנית שכבר הייתה (אולי זה הפתעה וקונסי חוזר) הלוואי!!!

לא רוצה ליהיות רעה אבל..

לא חושבת שהוא חוזר זה האמת בלתי אפשר מאחר וקונס כבר בניו יורק והתכנית מצולמת בקליפורניה.. אני הייתי רוצה שהוא יחזור ברור אבל כבר הבנתי שזה בלתי אפשרי

כן זה בטוח..

ככה הבנתי מהפרסומת של סטאר וורלד... באמת דבילי לשים את זה שוב... אבל לפחות נוכל לראות את קונס שוב כמה שזה כואב..

shalehet

New member
נצל"ש התוכנית שהיתה אתמול ב-33../images/Emo41.gif

אז ככה זה כשאין כבלים וכרגע אני נאצלת להסתפק בערוץ 1 ו-33... ואת הSTAR אני בד"כ רואה באיחור. בכל מקרה אתמול ראיתי את התוכנית האחרונה עם קונס ואני לא חושבת שבו היה יותר טוב ממנו... ממש לא.. שניהם די זייפו ולא דייקו, אבל נתנו הופעה טובה, לדעתי של קונסטנטין יותר טובה. בכל מקרה אנתוני הפתיע לטובה, בהתחלה הוא אמנם זייף, אבל כשהוא קם מהישיבה הזאת, שכל כך לא מתאימה לשיר של סלין דיון (קשה לשיר בישיבה.. ועוד על הרצפה) הוא נשמע מצויין, ממש אהבתי. סקוט מאוד ריגש לדעתי בקולו, בניגוד למה שפאולה אמרה, אבל זה היה רק בהתחלה, כי אח"כ הוא גם די זייף. וונזל זייפה בהתחלה, אבל היתה בסדר בהמשך, לדעתי הטובה מכולם היתה האחת ויחידה קארי, אני אמנם לא אוהבת שירי קאנטרי, אבל מאוד אהבתי את ההופעה שלה, נכון שלא היו בה טונים גבוהים שמראים את הקול שלה, אבל היא נתנה הופעה מצויינת, בניגוד לשבוע שעבר, שחצי מהשיר אהבתי ואת החצי השני לא. הפעם אהבתי ממש את הקול, למרות שהשופטים לא ממש אהבו, לדעתי היא מדהימה תמיד, אבל הפעם מדהימה במיוחד, אפילו אחותי שלא אוהבת אותה, אמרה שהיא היתה מצויינת... הכרחתי אותה לראות איתי, כי היא לא רוצה לראות יותר אחרי שקונס הלך...

למעלה