נצל"ש התוכנית שהיתה אתמול ב-33../images/Emo41.gif
אז ככה זה כשאין כבלים וכרגע אני נאצלת להסתפק בערוץ 1 ו-33... ואת הSTAR אני בד"כ רואה באיחור. בכל מקרה אתמול ראיתי את התוכנית האחרונה עם קונס ואני לא חושבת שבו היה יותר טוב ממנו... ממש לא.. שניהם די זייפו ולא דייקו, אבל נתנו הופעה טובה, לדעתי של קונסטנטין יותר טובה. בכל מקרה אנתוני הפתיע לטובה, בהתחלה הוא אמנם זייף, אבל כשהוא קם מהישיבה הזאת, שכל כך לא מתאימה לשיר של סלין דיון (קשה לשיר בישיבה.. ועוד על הרצפה) הוא נשמע מצויין, ממש אהבתי. סקוט מאוד ריגש לדעתי בקולו, בניגוד למה שפאולה אמרה, אבל זה היה רק בהתחלה, כי אח"כ הוא גם די זייף. וונזל זייפה בהתחלה, אבל היתה בסדר בהמשך, לדעתי הטובה מכולם היתה האחת ויחידה קארי, אני אמנם לא אוהבת שירי קאנטרי, אבל מאוד אהבתי את ההופעה שלה, נכון שלא היו בה טונים גבוהים שמראים את הקול שלה, אבל היא נתנה הופעה מצויינת, בניגוד לשבוע שעבר, שחצי מהשיר אהבתי ואת החצי השני לא. הפעם אהבתי ממש את הקול, למרות שהשופטים לא ממש אהבו, לדעתי היא מדהימה תמיד, אבל הפעם מדהימה במיוחד, אפילו אחותי שלא אוהבת אותה, אמרה שהיא היתה מצויינת... הכרחתי אותה לראות איתי, כי היא לא רוצה לראות יותר אחרי שקונס הלך...