מתי התחלתם לשמוע לד? שרשור סיפורים
מעניין לדעת מתי שמעתם אותם בפעם הראשונה,מה היה השיר ובאיזה סיטואיציה. אני אתחיל
היה זה לילה חורפי וסגרירי בשלהי המאה שעברה,כשהייתי ב ן14. יצאנו חבריי ואני לאיזה חור ליד כיכר דיזינגוף..מקום שבו יושבים על שטיחים,מעשנים נרגילות ומקפיצים טקילות כמו מפגרים. קיצר,באותו לילה,בין הקפצה להקפצה (מה חשבנו?!) ראיתי קבוצת בנות יושבות בפינה הרחוקה..סימנתי לי מטרה,אזרתי אומץ, קמתי,נגשתי ושאלתי אם אפשר להצטרף..כמובן שהיא הסכימה
,והשאלה הראשונה שלה היתה,"לאיזה מוסיקה אתה מקשיב?" עניתי בטון מרוצה "מוסיקת האוס,טראנס מה שמקפיץ אותי.." התגובה על פניה..עד היום אני זוכר את הגיחוך.. : וככה הסיפור החל: היא:"אוקיי..ונגיד שאתה לא במסיבת טראנס,כשאתה בבית,ובא לך לשמוע משהו טוב..מה אתה שם במערכת?" אני
בטון מהוסס..מרגיש את ההתרסקות מגיעה) " מממ...לא יודע..שם MTV,יש שם כמה להקות טובות.." היא:"או-קייייי(ארוך כזה)... תן לי שם של אומן שאתה אוהב" אנ י:************ אחסוך מכם את הטעם המוסיקלי שלי כנער צעיר עד אותה הפגישה.. היא:"אני לא מאמינה! את קורא לזה מוסיקה? אני:כן..למה לא? היא:,איך אתה יכול להשוות בין ***** לג'ימי פייג' כשהוא מביא סולו? אני: מי? היא: "מה,אתה רציני?אתה רוצה להגיד לי שלא שמעת עליו? לד זפלין? אני:כן וואלה..שמעתי את השם.. היא:שמע חמוד,אני אעשה לך טובה..אתה תזכור אותי כל החיים שלך קמה הלכה לברמן וביקשה שישמיע דיסק שלהם (לימים יתברר שזה היה Led Zeppelin II ) השיר הראשון שהתנגן,היה השיר שפותח את הדיסק.Whole Lotta Love.. אני לא חושב שיש הרבה אלבומים שנפתחים בצורה כ "כ חזקה כמו האלבום הזה.. סוף סיפור,,לא קיבלתי ממנה מספר טלפון..(אני רוצה להאמין בגלל הפרשי גיל) אבל הרווחתי פתיחת דלת לז'אנר מוסיקה שעד אז לא הייתי מודע לקיומו..היום אני בעיקר שומע the smiths..אני פשוט חולה על מוריסי. זהו..שמישהו ירים את הכפפה וישתף.
מעניין לדעת מתי שמעתם אותם בפעם הראשונה,מה היה השיר ובאיזה סיטואיציה. אני אתחיל