מתי ה : 26 ו 27

lion 7

New member
מתי ה : 26 ו 27

/tapuzforum/images/Emo92.gif http://www.kirjasilta.net/ha-berit/Mat_ln.5.html‏ ‏ ויהי דבריכם הן הן לא לא , רבים אני נתקל בהם (ולפעמים אנחנו נופלים בפח של שבועה) , יש צורך לקטוע איש השיחה ממול שהוא רוצה להדגיש ולאמת (לך תדע אם גם הוא גם מסלף/מזייף/משקר) בדבריו , הוא נשבע באללה -וחיאת אללה- וחיאת ולאדי ! (יש כאלה גם נשבעים ביקיריהם- טוב אני קוטע את השיחה תוך שאני אומר יא עמי אתה צודק אל תשבע בכלום , לא יודעים מה יהיה מחר , לא יודעים אם דברינו אמינים או אם זה יצא לפועל , זאת מצוה/המלצה מצד ישוע אל תשבע וזהו כי אתה לא יודע מה היא האמת , יכול להיות שאתה צודק או לא , אבל הפטנט הטוב ביותר להגיד כן או לא , השאר זה מהשטן , עדיין לא מושלמים ,.. אני מתגעגע לכותבים שלא רואים אותם כאן , ליבי אתכם אשר תפנו , ליחזקאל מקוה שאתה עדיין מחזיק מעמד בגמילה מסיגריות (הלואי על כולנו) , אם יש נחישות אז הכל ילך , כולי אמונה שכולם בסדר והם עוד יבואו לכאן בכדי לספר על חייהם ועל התפעלות ישוע בחייהם , מקוה שהקישור לדף מהנייד יעבוד !!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאלוהינו טוב הוא..ומילותיו מלאות בדבש וכוח

עברנו תקופה מאוד קשה בחודשים שעברו..והיום ישנה מעין רגיעה לא מוסברת.. הפחות מאמינים חוששים מהשקט הזה..ואני אומרת לישוע, איתנו פעם ..איתנו תמיד, לא נפחד ולא נירא פני איש, כי אם אלוהים איתנו מי יוכל עלינו!
ישוע הוא אהבה.. וזו הדרך הכי חזקה ובטוחה להגיע לאב, שנתמלא באהבה, שישוע שופך בקרבנו דרך רוח הקודש, בואו נתפלל לאהבת האב שתמלא אותנו, כי אז נמלא את דבריו באהבה..ולא מפחד, נשב איתנו מרצון ולא מחובה, נבקש שנשמע את קולו ונרגיש בנוכחותו מגעגוע ולא מצורך "להתקדם" בחיי האמונה ולספר על זה.. אהבה..תחזק את האמונה, ואמונה תמלא אותנו בעוד אהבה.. ושני אלו הם מה שבטוח יגרש כל פחד מתוכנו
הללוייה תודה לך אבא שבשמיים כי אתה כלכך יפה ואוהב, כלכך גדול וחזק.. קדוש , קדוש קדוש אתה אדוני

lion 7

New member
שיפרד יקרה אני מסכים איתך

היתה שנה קשה, לכולנו , ובעזרת האח המיוחד ניצלנו מהרבה קשתות וחיצי השטן, אם זה לנו אישית או למשפחתינו ישוע מלמד הרבה אותנו ומבקש להשען אך רק עליו כתבת : "נשב איתנו מרצון ולא מחובה, נבקש שנשמע את קולו ונרגיש בנוכחותו מגעגוע ולא מצורך "להתקדם" בחיי האמונה ולספר על זה.." זה מזכיר לי תפילת אח ותיק מאוד באמונה : היום הוא עם ישוע, תמיד אמר בתפילתו בכנסיה " תן לנו לשבת לרגליך ונלמד ממך" בתרנימה של נג'יב לביב אומרת המלים האלה : קח אותנו אל הר נישא (כמו התלמידים השלושה) תן לנו להיות אתך כל הנפשות תושענה ותהנה בראותך אין על ישוע, אני הייתי במצב עדין מאוד, היו התקפות, נסיון לשבש לי בפרנסה, הייתי לפעמים בדכאון, ישוע נתן לי לעבור בואדי צל המוות, אולם הוא היה איתי, היו רגעים של מוות אמיתי שבאמת ובתמים אם הגבתי היה יכול להחות רע ורע מאוד, ישוע לא נתן לי להגיב, פשוטאני לא יודע כיצד לא הגבתי, ידעתי שהאדם הישן כבר מת לגמרי, צעקתי בצעקות כאב לאב ואמרתי לו עד מתי? עד מתי אפשר לשאת את העול והצלב המר זה? הוא הראה לי שזה כלום יחסית לאחרים, אחרים פשוט נכלאים, ממורמרים, אפילו מתים למענו ולא למען ענין כלכלי או גאווה, הבנת ליון 7 (אולי רק תזכור מה עבר עליך ועל מאמינים אחרים לפני שהעולם הקיא אתכם ממנו) ? הבנתי והבנתי שאתה הכל יכול ואין שום דבר היכול למנוע ממני להתחבר איך ברוח, והיום אחרי שלמדתי שיעור בהמתנה (כתוב בשחרית אפנה אליך ובשחרית תשמע את קולי ואחכה -תהלים-) , רציתי נקמה וקיבלתי דרך שונה לנקמה שרציתי מהאב שיעשה, לאב יש לו מלוא הזכות להגן על הבנים (אני לא יותר טוב ממאמינים או אנשים אחרים) , כתוב מי יגע בכם יגע בבות עיני אמר אדוני, אל תגיבו ברשעות מול רשעות , אז היום ענין הנקמה הוחלף בדרך אחרת, דרך של שכל ותבונה וראיה טובה מאיתנו, וזה עוד שיעור שלומדים (כנראה בדרך הקשה) עד כמה נגיע ללב ליבה של האמונה אנו עדיין על החוף, ובדרך האהבה אפשר לגלוש אל עומקי אלוהים (דבר שלא הייתי רוצה לעשות, פשוט האגו הפנימי זועק לאאא, ומצד אחר האדם החדש לא יגדל אפילו מילימטר אחד ), היום בדרך של אלוהים הכל טוב ורחום ואהבה לבניו ולכל אחד ואחד שבעולם , אנו מרגישים יותר אותו , דרכיו שונים מאיתנו, גם אם אעבור בואדי גיהינום או צל המוות לא אפחד כי אתה איתי... היום ולא מחר אנו חוזרים לשיר (תרנימה הישנה שלמדנו בסאנדי סקול שהיינו קטנים : صممت اني اتبع يسوعي\ صممت יني اتبع يسوعي \ اتبع يسوع بلا رجوع\ اهوال العالم لا تثني عزمي\ i have decided to follow jesus החלטתי כי אלך בדרך של ישועי\אלך אחריו בלי היסוס\ צרות העולם לא יכשילו אותי זוכרת את ההמשך יודעת מה, אנו עושים עוול לעצמנו לפעמים ששמים את הכלי החזק ביותר שיש לנו בצד , התפילה , התפילה פותחת הרבה דלתות, וזו סיבה אמיתית ואולי גם היחדה לפריצת באויב שלנו ואו אירי הודעה ארוכה (מתנצל) אבל הייתי חייב לאמר שאין לנו על מה להשען אלא על אבינו שבשמים ואני רוצה לשיר גם בערבית ובכל השפות : אם היה לי אלף לשון הייתי משבח את המושיע אלפאדי אמין

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן אחי ליון אמן..תפילה היא כלי חזק

ואני היום יכולה להגיד מנסיון שכשהייתי במקום הכי כואב שהייתי בו כל חיי.. שום דבר לא עזר.. שום אדם לא הצליח לתת מענה, אף רשות לא עשתה צעד, אף גוף לא יכל להועיל בשום דבר..הכאב רק החמיר, הכוח הלך ואזל, העולם הלך והחשיך בעיניי.. ורק הוא, כשהייתי בוכה אליו, מתפללת מכל הלב, רק הוא היה מושיט לי יד, אבי היקר מכל, אדוני ומושיעי, רק אז הייתי מצליחה לקום מחדש, עצובה אך לא מדוכאת, חלשה אך לא מתמוטטת, מבולבלת אך לא אבודה.. כמו שכתוב:7 ولكن لنا هذا الكنز في اوان خزفية ليكون فضل القوة للّه لا منا. 8 مكتئبين في كل شيء لكن غير متضايقين.متحيّرين لكن غير يائسين.9 مضطهدين لكن غير متروكين.مطروحين لكن غير هالكين ורוח הקודש היה עוטף בחום שמיימי, בשלום אלוהי, והייתי מוצאת בי את הכוח מחדש לנחם את המשפחה, לחזק אותם בדברי האדון, לצום ולשאת את עיניי לצלב ורק לשם..ולשמור על שפיותי..! תודה לך ישוע

lion 7

New member
תיקון מתי ה : 36-37

אף בחיי ראשך אל-תשבע כי-לא תוכל להפך שערה אחת ללבנה או לשחרה: 37 אך-יהי דברכם הן הן לא לא והיותר על אלה מן-הרע הוא:

למעלה