מתי ואיך הם יבינו, אני לא שבבניק

אני הקTן

New member
מתי ואיך הם יבינו, אני לא שבבניק

אז נכון, לפעמים אני מותח את החבל קצת מעל הרגיל. כי אני הרי מנסה לחיות את חיי כמה שאפשר, בתוך החיים של כולם. אבל יש את הקטע הזה שבחורים חושבים, אתה בחור מודרני, לא בא לך "לצאת להתפרק". או כמו שמישהו שאל אותי בסוף שבוע שעבר, מה לא בא לך סתם ככה להסתובב בעיר ולהתחיל עם בנות. מה אתה נשאר בישיבה כמו איזה צדיק. לא! ממש לא בא לי. סתם ככה להסתובב ולהתחיל עם בנות אני גם חושב שאתם עושים את זה כי אתם מתוסכלים, וחסרי תעסוקה. זה שאני קצת מותח את החבל, לא אומר שאיבדתי את הערכים שלי. בעצם, אני והם בכלל לא על אותה משבצת, אבל לך תסביר להם.... לפחות כאן, יש מקום שיבינו אותי. תודה חברים, נחמד פה, אה ובוקר טוב, זה סתם כך על הדרך..

סוג ב

New member
אני חייבת להגיד לך

שעד שפתחתי את הפורום, לא ידעתי שיש מושג כזה, אנוסים. חשבתי אני יחידה עלי אדמות בתחפושת. אז כן, אם הייתי פוגשת בך ברחוב, הייתי חושבת שאתה שבבניק. היום, כשאני רואה שבבניקים או מקולקלות, אני חושבת על זה שוב ושואלת את עצמי, אולי גם הם אנוסים? תעבור תקופה ואני אעזור אומץ לשאול אותם ולהפנות אותם אל הפורום אם נדרש.

אני הקTן

New member
אם היית פוגשת בי ברחוב לא היית חושבת...

אני נראה כבחור רגיל לגמרי, ובכלל לא קשור לשבבניק. להיפך, אני די לא אוהב את ההתנהגות הזו, שמזלזלת בכל דבר. ש"מחליקה" דברים. לא מתחבר לדרך הזו ש"פורקת עול" תוך כדי פגיעה וחווית כל דבר שזז. דווקא אני חושב שראוי ונכון יותר להיות שקול. לבדוק אם לא נפגע מישהו באמצע הדרך האישית שלי. ולבדוק אם הערכים שלךי כבן אדם, לא נעלמים בגלל ש"לא בא לי לשמור את חוקי הממסד" אףפ'ם לא תראי אותי עם חבורה של שבבניקים. סליחה, איכססססססססססס

אני הקTן

New member
ממש לא,

רק היה נראה כאילו לא ה ובנתי בתחילה. אגב, זמן טוב לומר לך, תודה רבה, המקום נהדר.

היי בוקר טוב

השבבניקים זה משהו לא מוגדר ולא נראה לי שהם אנוסים כי הרי הם עושים המון דברים בלי להסתתר אנוסים זה אלה שחיים כמוני ועוד כמו אנשים פה שכלפי חוץ נראים חרדים ובחורי ישיבה לחלוטין רק משהו מסתתר מאחור

מתבי6

New member
תגדירי מקולקלים ומקולקלות

לא כל מי שלא הולך בתלם הוא מקולקל. אולי חריג אבל לא יותר. הצרה היא שמישהו החליט לבנות קו אחיד, שמה לעשות, לא מתאים לכולם. ותאמיני לי, מפסידים הרבה ילדים בדרך הזאת. ילדים הם לא עוד פס ייצור.

למעלה