מתי זה יקרה?

adam thats all

New member
מתי זה יקרה?

לכל המבינים וכפי שאני רואה בעלי הדמיון המפותח בפורום... והפרנואידים... חשבתם פעם שמה שאתם רואים זה לא באמת כמו שהוא אכן הוא... ואולי אתם בכלל עדיין ישנים... אבל חושבים שערים... הולכים על אדמה אבל בעצם עומדים ליפול מצוק... אתם מספרים סודות ןחיים רגיל ובעצם הרבה צופים בכם... ואתם לא לבד.. אתם סתם בחלום... ואולי גם לא תזכרו הכל שתתעוררו...

בשביל זה עושים-

בדיקת מציאות... תלכ\י לפורום חלומות צלולים...הייתי עושה לך לינק לשם אם היה לי מושג איך ותיקראי קצת בנושא ...מאודדד מעניין...וממכר..

דפנה10

New member
אבל, באמת אייסי

תפתח את עצמך לאמונות אחרות ותבקר בפורום חלומות צלולים,אם לא,אני מצרפת אתר שמצאתי על חלומות צלולים.

IC4

New member
אשמח ! speak more !

איזה אמונות אני יכול לקנות? חוץ מחלומות צלולים שעד כמה שידוע לי אני כבר מכיר אחרת לא הייתי אומר שהיא מתסכלת אותי (כי אני כבר קצת יותר משנה רוצה חצלול.אבל כנראה חצלול לא רוצה אותי)

KEiN

New member
קבל חיזוק באופן מיידי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

חצלולים זה הכי מאטריקס שיש. בעצם.. זה המאטריקס בעיצומו!!! אני לא מאמין שקיים מישהו בפורום מאטריקס והוא לא חולם צלול... IC4- אל תתייאש- חלומות צלולים דורשים הרבה מאמץ (יותר מלבלוע גלולה)- והם גם שווים את זה!

דווקא יש כאלה...

ולי יש 2 תהיות: 1. האם היה נבון להגיד כדבר? 2. מה הקשר בין רוחניות המאטריקס לבין חלומות צלולים???

KEiN

New member
את הראשונה לא הבנתי...

על השניה אני יענה: ניו- דה צ´וזן וואן. כן, הוא ניחן ביכולת המדהימה לעוות את סביבתו ולשלוט ביד רמה בכל שיחפוץ. מסוגל גם לקפוץ לגבהים שלא יאמנו, לעוף ולנצח גם את המערכת בכבודה ובעצמה... בחלום צלול- הכל מציאותי לגמריי (לגמריי!!), הכל אמיתי, בדיוק כמו במאטריקס- בחלום צלול הגבול הוא הדמיון! אתה מסוגל לעשות הכל!!! משמע: לחמוק מכדורים, לעוף, לקפוץ גבוה, לדפוק את הגברת באדום והכי חשוב- אתה קורע לניו את הצורה! הכל אפשרי ומציאותי לגמריי!!! הבנת את ההשוואה???

הבנתי את המשוואה

אבל אני לא מסכימה איתה, אך זו אני ודעתי! הראשון קשור לשני, אין מה להוסיף עליו.

KEiN

New member
אין פה מה לא להסכים

זו היא עובדה מוצקה החקוקה בסלע! כנראה שאת לא בשליטה מספיק חזקה בחצלול שלך, אבל תלכי לפורום חלומות צלולים ותשאלי אם חצלולים זה כמו מאטריקס וכולם יגידו לך: "כן!!!"

למעלה