מתי זה כבר יבוא?

chen:>

New member
מתי זה כבר יבוא?

אני ילידת 84, מזל טלה (היום השמיני בחודש אפריל...). מה לא היה השנה? בסה``כ היתה שנה מאושרת, פחות או יותר. פגשתי את האהבה הכי גדולה שלי בינתיים, ונשבר לי הלב ממנה. הייתי מחוזרת, מאנשים שפעם הייתי נותנת הכל שזה יקרה.. אבל כלום לא קרה מהחלטות שלי. השאלה שלי היא מתי? מתי כבר יהיה משהו שכן יצליח לי... זה נראה שכאילו מאז שנשבר לי הלב, כלום לא מצליח.. התגברתי על האקס שלי כבר, והיום אני אוהבת אותו בתור בן אדם!:) אבל גם עכשיו התחיל לי קטע והייתי בטוחה שזהו, משהו יצא מזה... אבל כמו שפעם שאלתי אותך ואמרת שאתה לא רואה שיצא מזה משהו, כנראה ששוב צדקת.... אז אולי תהיה לךך הזדמנות עכשיו להיות צודק שוב, ותגיד לי, מת יהיה לי חיוך על הפנים בנושא הזה? תודה... כמו תמיד...

סבלנות..

הטלה הקטן והרך הוא מזל שרוצה הכל ועכשיו, ולא מבין שפעמים רבות האהבות הכי גדולות שלנו מגיעות אחרי שבאמת הכל מוכן, ולא דקה לפני זה.. ומוכנות היא באמת לא רק עניין של גיל, אלא של מצב רגשי אמיתי, שמוכן באמת לפגוש פרטנר. אז.. במקום לתת לציפיות שלך להציף אותך בכל פעם כשקורה משהו, תני לעצמך קצת יותר אהבה גם אם קשר חייך לא קורה בשנה הספציפית הזו, ותני לעצמך עוד קצת סבלנות להתפתח ולהתעדן ולהיות יותר מודעת וחכמה וחזקה, כדי שזה באמת יגיע בסוף - יהיו לך הרבה יותר כלים לאהבה יותר שלימה ואיכותית. ובמלים אחרות - סבלנות..

למעלה