מתי זה מצליח להתחבר בכלל?

אש אש

New member
מתי זה מצליח להתחבר בכלל?../images/Emo72.gif

הוא רואה אותה והיא אותו זה מתחיל מתרגשים ניפגשים מסתכלים בעיניים כן אפילו מדברים אחר כך גם משתובבים מתי זה ניגמר? מתי זה מתחיל? יש איזה מרכיבים שמובילים לסיפור אהבה אמיתי?
לחיי האהבה האפשרית.
אש.

אלמרה

New member
כשזה מתחיל מי רוצה שיגמר!!!!

אש אש יקרה: כל אחד ופעימות ליבו, הקצב שלא כמו הגודל כן קובע... לחייך! בהצלחה!!!

אש אש

New member
לא רוצים אבל גומרים...../images/Emo66.gif

השאלה אם יש באמת את זמן הריגוש כיבוש והתעוררות פתאום מהקסם מתי אבקת הקסמים נשיארת שם באוויר אוףףף ...

אש אש

New member
ברחה לי ה-י' במילה נשארת../images/Emo132.gif

פעם הבאה אקשור אותה

אש אש

New member
יש לך משהו נגד קשירות?../images/Emo8.gif

ואם תרצה שיח יקר יש לי כמה אותיות להחלפה

אש אש היקרה ...האבקנים של האהבה ...

זורעים אהבה בסביבתם .בתנאי שיהיה מי שיטפח קרקע פוריה לצמיחתם ... הלא כן??? "כל אהבה התלויה בדבר, בטל דבר , בטלה אהבה . וכל אהבה שאינה תלויה בדבר , אינה בטלה לעולם . "

Gilliana

New member
נאה דרשת

אני סבורה שכאשר מתקיימים התנאים המתאימים, קרי - לבני הזוג יש תחומי עניין משותפים ודרך חשיבה דומה, יש בהחלט סיכוי טוב להצלחה. כמובן שזה לא מתכון בטוח לאושר ועושר. יחד עם זאת - כאשר חסרים האלמנטים הבסיסים הללו, הסיכוי הופך קלוש.

מתי? - שאלה טובה

ראשית? מה פתאום בירה? בירה הולכת עם אהבה? כוס יין אני מבין, או אולי בגיל מאד מבוגר - כוס תה עם לימון
, אבל בירה?? ומתי זה מתחיל? (דרך אגב ולמען הסדר הטוב, רשמת נגמר עוד לפני שהתחיל, נא להפוך את הסדר). אז מתי זה מתחיל? כתבת בעצמך - מתרגשים, נפגשים, מסתכלים בעיניים, ואוסיף ואומר: כמיהה, תשוקה, "פרפרים" וכו'. ומתי זה נגמר? רציתי לכתוב משהו כמו שצד אחד או יותר מחליטים כך. אך במחשבה שנייה זה מאד לא מדוייק. מפני שהאהבה יכולה להמשיך גם אחרי הפרידה, לפחות במעמד צד אחד. אז מתי באמת? מתי שהריגוש והכמיהה והתשוקה ו"הפרפרים" ושאר התבלינים נעלמים, או מתמוססים והיו כלא היו.
וטוב לי ולכולנו שאת כאן, אל תתמוססי ותתפוגגי לנו.

אש אש

New member
רואה עתיד../images/Emo24.gifרואה אותי?../images/Emo25.gif

לא טעיתי בסדר זה לרוב ניגמר ניגמרת ההתרגשות הקסם התפוגג זה ניגמר ולא מתחיל סיפור אהבה מה פתאום בירה? שאני לבד, אז רק
כשתיהיה לי אהבה מניחה שאז יהיו לי

s h o o s h a

New member
יופיו של סיפור אהבה

שאין הגדרה מדוייקת שביום x בשעה y במקום z זה יתחיל. הכל יכול להתבלבל. התזמון הוא כל כך לא קבוע ולא קובע. אהבה- היא פשוט מגיעה וישנה. ומתי היא הולכת? כשהיא נגמרת. וגם כאן, אין משוואה ברורה. כי לכל אחד זה נגמר אחרת. ויש שזה נגמר אבל ממשיך ויש שזה ממשיך אבל נגמר אהבה- כמה דיברנו בה שובבה ולעולם אינה מזדקנת ולעולם לעולם אינה מתעייפת וזהו יופיה של האהבה שהיא חסרת כללים וגבולות

למעלה