מתי *זה* קרה?...

הדר 0

New member
מתי *זה* קרה?... ../images/Emo12.gif

http://www.youtube.com/watch?v=UYs6itmu5rg&feature=related לפני הכל, זה אחד השירים האהובים עלי! ואין כמו האלבום הזה של פוליקר בעולם כולו! וואו, כשהייתי קטנה הייתי שומעת אותו שוב ושוב ושוב דבר שני, אני ממש אוהבת את מה שרונה שרה בביצוע הזה. לא יודעת אם זה כי זה נשמע טוב, או כי זה הקול של רונה... שלוש, זו החולצה שרונה לבשה במחווה בתיאטרון ליעקב אורלנד ארבע, שתפסיק לאסוף ככה את השיער. לא צריך לגוון בכוח, אני אומרת. 5, למה חמי רודנר כזה ערס? 6, למה לא שומעים את הידיים של שלומי קצת יותר? 7, מתי רונה ושלומי מתחתנים? לא, אין כמו המקור.. ניסיתי. חבל שרונה לא עושה קולות רקע במקור..... איזה מדהים פוליקר יא אללה

דווקא יפה לה ככה

זה נשמע טוב כי זה הקול של רונה. לייק דה... חמי באמת נראה כמו ערס מצוי שלומי נגן לנו סולו רונה ושלומי, תעשו להדר ילד ליום הולדת

maytal7

New member
wow !

איזה אוצר מצאת ! אני מתה על השיר הזה גם ורונה אין מילים שאפשר לתאר את הכשרון הזה ....

היא גם לבשה אותה בקליפ של מבול

או חולצה אחרת ממש דומה.. אך, הדברים העמוקים שאנו מתעסקות בהם. אני דווקא ממש אוהבת את איך שהיא אספה את השיער, יותר יפה לה מהקוקו הגבוה לדעתי.

עברו מדיונים על נון סופית

הישר לבגדים ולשיער, במעבר חד. לפני יומים לא הצלחתי להיזכר בבית הראשון של מבול, זה הטריד אותי עד מעוד, שעה עד שנרדמתי.......

הדר 0

New member
זו לא היתה אותה חולצה במבול.....

אני חושבת שזו אני שמדרדרת את הפורום לדיבורים זולים....
באמת שיש בתוך הקנקן שלי הרבה יותר!

למעלה