מתי זינה יחזור?

mayzoe

New member
מתי זינה יחזור? ../images/Emo7.gif

מתי יבואו הפרקים החדשים? בבקשה שמישהו יגיד לי,אני מתוסכלת...

*neta*

New member
הפרקים החדשים? ../images/Emo12.gif

לצערי, ולצער כולנו, אין פרקים חדשים
את מתכוונת אולי לעונה השישית, ששודרה בארץ כמה וכמה פעמים, בערוץ 10 ובערוץ סטאר ?

מנצלש"ת...../images/Emo32.gif

למישהי כאן הייתה היום בגרות בחיבור?
בכל אופן, כל מי שהייתה לה היום בגרות...אני מקווה שהלך לכן טוב!

LuZ dE EsTrElLa

New member
דפי איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלי ביום ראשון הלך לך טוף?

Dafi the Mighty

New member
היה דיי טוב...

כמה יחידות את? חחח, האמת היא אם אני מקבלת פחות מ-95 אני מאוכזבת... אבל זה לווא דווקא בגלל שהלך טוב (הצלחתי לפתור הכל בצורה הגיונית), אני פשוט פרפקציוניסטית... אבל במידה סבירה!
בהצלחה ביום ראשון!

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני בארבע יחידות לימוד../images/Emo70.gif

כמה את
אם את פרפקציוניסטית אז אני מניחה שחמש, לא
היום חרשתי למתכונת
איך מלחיץ אותי
תגידי נלחצת? יצאת עם כאב ראש? מזה אני מפחדת אם אני לומדת קוראת או מחשבת יותר מידי זמן אני מתחילה לסבול מפנים אדומות, חום גבוה ועוד כל מיני סימפטומים של המחלה שנקראת *לימודים*

ברודי

New member
שיייאה מותר גגם לנצל"ש?!

קודם כל חדש שלי. פחות יפה מהקודם.. ז"א הרעיון חרוש הביצוע נחמד. זה סתם משעמם לי פה ובמקום ללמוד אני מחרטשת.
יפי לי.
דבר שני אתמול ראיתי רווק+ילד. ז"א השעה כבר היתה 1 בלילה והתחלתי לראות בשביל הקטע עם זינה והמשכתי סתם כי היה מעניין (למרות שלא משו) ומי שאמר על הקטע הזה אמר שזה קטע קצר אבל לא נכון כי זה היה יחסית ארוך אפילו הצלחתי לזהות מאיזה פרק זה. ואז אפילו הילד הקטן אמר משהוא כמו "...ואני יודע שהוא בעצם מעדיף לראות זינה:הנסיכה הלוחמת" (הייתי עסוקה בלהתלהב מלהקשיב מה הוא אומר) ואז חזרו לטלויזיה וראו את גבריאל מרביצה. זה יחסית קטע ארוך דווקא...

BUG LOVE

New member
זה מדהים!!!!!!!!!

ולדעתי אפילו יותר יפה מהקודם את ממש מוכשרת אבל מה אם אחד כזה על זינה? מגיעה לה לא?

*neta*

New member
ברודי שלנו באמת כשרונית ../images/Emo13.gif

ובהחלט מגיע לזינה גם ! אנחנו יודעים שאת מאוד מאוד אוהבת את רנה וגבריאל, אבל לפחות אחד..משהו שיחליף את הוולפייפר נוכחי שלי. ואמרת שזיהית מאיזה פרק (ברווק פלוס ילד)..אז מאיזה פרק זה היה?

וואווווו!../images/Emo99.gif

ברודי, זה מדהים!!! ילדה, את צריכה לפרסם את כל היצירות שלך באיזה אתר... את ממש מוכשרת! את נותנת שיעורים פרטיים?

shiri_b

New member
יפה!!../images/Emo13.gif ובהצלחה לכולן!!!!!!

במגנים, בגרויות ושאר הדברים
ראיתי רווק+ילד לפי מה שאני זוכרת זה איזה פרק בעונה ה5...ליווה? איב? משהו עם רומא.... לא זוכרת

ברודי

New member
תודה לכולם../images/Emo9.gif

אממ.. בקשר לטפט של זינה. אני מבטיחה לנסות
! ואממ.. ברווק פלוס ילד זה מהפרק Seeds of Faith נראה לי. ז"א ראו את זינה עם המעיל שהיא לבשה רק בהריון אז זה מצמצם את הפרקים ל- מ- Animal Attraction עד- God Fearing Child שזה 9 פרקים. ובקטע הקצר שראו בטלויזיה אז ראו את זינה נותנת בעיטה באוויר באיזה פונדק וגם את גבריאל במין פונדק כזה ורק ב-seeds יש בהתחלה סצנת מכות בפונדק אז נראה לי שזה זה.

gabrielle

New member
את פשוט קוסמת...../images/Emo99.gif

הלוואי ויכולתי להגיע לרמות כאלו...

למעלה