כמה יחידות את? חחח, האמת היא אם אני מקבלת פחות מ-95 אני מאוכזבת... אבל זה לווא דווקא בגלל שהלך טוב (הצלחתי לפתור הכל בצורה הגיונית), אני פשוט פרפקציוניסטית... אבל במידה סבירה!
תגידי נלחצת? יצאת עם כאב ראש? מזה אני מפחדת אם אני לומדת קוראת או מחשבת יותר מידי זמן אני מתחילה לסבול מפנים אדומות, חום גבוה ועוד כל מיני סימפטומים של המחלה שנקראת *לימודים*
קודם כל חדש שלי. פחות יפה מהקודם.. ז"א הרעיון חרוש הביצוע נחמד. זה סתם משעמם לי פה ובמקום ללמוד אני מחרטשת.
יפי לי.
דבר שני אתמול ראיתי רווק+ילד. ז"א השעה כבר היתה 1 בלילה והתחלתי לראות בשביל הקטע עם זינה והמשכתי סתם כי היה מעניין (למרות שלא משו) ומי שאמר על הקטע הזה אמר שזה קטע קצר אבל לא נכון כי זה היה יחסית ארוך אפילו הצלחתי לזהות מאיזה פרק זה. ואז אפילו הילד הקטן אמר משהוא כמו "...ואני יודע שהוא בעצם מעדיף לראות זינה:הנסיכה הלוחמת" (הייתי עסוקה בלהתלהב מלהקשיב מה הוא אומר) ואז חזרו לטלויזיה וראו את גבריאל מרביצה. זה יחסית קטע ארוך דווקא...
ובהחלט מגיע לזינה גם ! אנחנו יודעים שאת מאוד מאוד אוהבת את רנה וגבריאל, אבל לפחות אחד..משהו שיחליף את הוולפייפר נוכחי שלי. ואמרת שזיהית מאיזה פרק (ברווק פלוס ילד)..אז מאיזה פרק זה היה?
! ואממ.. ברווק פלוס ילד זה מהפרק Seeds of Faith נראה לי. ז"א ראו את זינה עם המעיל שהיא לבשה רק בהריון אז זה מצמצם את הפרקים ל- מ- Animal Attraction עד- God Fearing Child שזה 9 פרקים. ובקטע הקצר שראו בטלויזיה אז ראו את זינה נותנת בעיטה באוויר באיזה פונדק וגם את גבריאל במין פונדק כזה ורק ב-seeds יש בהתחלה סצנת מכות בפונדק אז נראה לי שזה זה.