מתי חגי יענה על השאלות?

salsa17

New member
מתי חגי יענה על השאלות?

אני יודעת ששאלתי זאת כבר פעם-אחת,אך באמת חגי יענה בקרוב על שאלותינו, ומתי זה יקרה? כי אומנם אני מעריכה את תשובות האחרים,אך בתור יוצר הסידרה, מעניין אותי איך חגי ישיב על השאלות שנשאלו,כמו: מה גרם לו לחשוב על יצירת סידרה יחודית- מושכת ומרתקת זו? מהי דרגת אמיתות הסידרה? וכו'? אך כשאנו שואלים מספר פעמים ואין שום מענה לשאלות,למרות שכך הובטח מראש בהודעה שנכתבה בפורום(ולא מודיעים על הסיבה שהשאלות לא נענות),זה נותן תחושה של זילזול במשתתפי הפורום- שהם גם צופי הסידרה,לפחות כך אני חשה.

salsa17

New member
תודה על תגובתך,ו..

לא חשבתי או אמרתי אפילו לרגע אחד,שמנסים לרמות אותי,פשוט שאלתי למה לא עומדים בהבטחות,ולמה לא מודיעים על שינוי אם יש,וזה שונה מרמאות, זה חוסר כבוד למשתתפים כן,אך זה בשום-אופן לא רמאות. והאם הידע שלך לגבי מחר מבוסס,או שאת מעריכה שכך יהיה?

j e t l a g

New member
מחר חגי לוי יענה על השאלות

זה כתוב בכל מקום אפשרי, מה הלחץ???

salsa17

New member
ניסיתי כבר מספר פעמים לכתוב ו...

כבר שלוש פעמים שרשמתי התנצלות בפני חגי לוי וצוות הפורום,וכל פעם שלחצתי על "שלח",היא נמחקה, אז אומר זאת שוב,אני מתנצלת מאוד בפני חגי וצוות הפורום, כיוון שלמרות שקראתי את ההודעה - על הזמן שבו חגי יענה על שאלות (ביום ראשון)- פעמיים, למרות זאת (לא יודעת למה) היה "מקובע לי בראש" שהתאריך המדובר הוא יום חמישי (זה שהיה), ולכן גם לא בדקתי את עצמי שוב, והאשמתי אתכם בזילזול. אז - אני מתנצלת על שהאשמתי אתכם בדבר שלא עשיתם(בגלל פזיזותי)ומקווה שתקבלו את התנצלותי הכנה.

למעלה