מתי טיול פורום הבא רון???

matangr

New member
מתי טיול פורום הבא רון???

מחכים בקוצר רוח לטריפ הבא!!! עוד פעם מזל"ט ותיהנו מהירח-דבש!!! תצלם הרבה תמונות, כן? ביי מתן.

ronga

New member
בדצמבר בטוח מתוכנן (ראה אתר)

עד אז... אני בטוח ששקורי "יעלה ויבוא" להתראות רון

שלום לכולם ../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif

לפני שרון יצאה לטיול הגדול . יצאה לנו לדבר קלות על הטיול הבה-עלנו לטובה
. סביר להניך שהטיול הבה היהי בחודש12.03 אוו 1.04 אנו רוצים לעבור את תקופת המעבר העונות השנה
. ולחכות למאזג-אוור יצב ונח . באזור הדרום .
אז בנתיים המשך טיול מהנה
בי בי שקורי

מה המלצתך

לגבי טיול באזור הנגב הצפוני? בדר"כ אביך בשעות הבוקר. כיצד ניתן לוודא מראש?

שלום עופר ../images/Emo163.gif

אזור הנגב הצפוני יפה מאוד - נחל צאלים ( הגשר ) . נחל הבשור .( התקופה היפה של אזור הנגב זה בחורף בקיץ פחות יפה ) לגבי אובך בשעות הבוקר . אין לי מידעה מדויק אך אני חושב שבתקופה הזות אין אובך ????? . עים יש לכה חבר שגר באזור אז יש סיכוי לקבל מידעה מדויק אוו קשרים עים מיגדל הפיקוח בחצרים? שים לב שבאזור הנגב יש CTRשל חצרים יש להרים טלפון לפני פעלות של ממ"ג ( נה עין במפת בועות - 26 דצמ" 2002 )

ronga

New member
../images/Emo6.gifאנחנו אצל "אורלי7"../images/Emo24.gif

שלשום+ התחתנו אתמול הגענו לסיאטל היום קנינו אוטו מגניב ומחר יוצאים לטיול שיתחיל בBOEING, MICROSOFT וכו... איך כל זה קורה כל כך מהר? הכל כמובן בזכות "אורלי7" שהיא התגלתה כ "אורלי מהמשרד" שהיא גם "אורלי מהמענה הקולי" שהיא גם אשתו של יריב בן-טובים (מתחרה כרגע בCOLORADO US OPEN) אורלי שמעה על תכניות הטיול ומייד הזמינה אותנו לביקור, עכשיו אנחנו אצלם בביתם המדהים ובאזור מדהים נהנים מכל רגע... תודה ענקית לאורלי ולמשפחה! חוויות ותמונות בהמשך להת' דבורה ורון

למעלה