מתי יגמרו הבעיות...

shira311

New member
מתי יגמרו הבעיות...

בימים האחרונים תגברתי את השאיבות במחשבה שאתן בנוסף על ההנקות גם בקבוק שאוב לכל ילד במקום תמל. התוצאה - א. פטמות רגישות וכואבות בטירוף עד כדי כך שאני בקושי מסוגלת להניק (דוקא לשאוב כן) החלפתי קונכייה ליותר רחבה בנתיים זה לא עזר ( לקטינה). ב. לשניהם השתנו היציאות - רכות, כהות ומסריחות (סליחה על התיאור) האם נדמה לי שזו תוצאה של חלב שאוב אולי הוא מימי מדי? אני בטוחה שזה התחיל כאשר התחלתי לתת בקבוקי חלב שאוב האם יכול להיות? איך אמורות להראות יציאות של תינוק בגיל חודש יונק + תמל + שאוב? אני דואגת, הילדים מתנהגים כרגיל לכן עוד לא שאלתי רופא אני מפחדת שהכאבים ימנעו ממני להניק ותפוקת החלב תרד. מה עושים? . מתי כבר הענינים יכנסו למסלול נורמלי???

יהיה בסדר

תתעודדי ! זה נכון שבהתחלה הכל נראה קשה יותר אבל אני יכולה לספר לך שממרומי גיל ארבעה חודשים ההנקות מתקצרות וכן גם מתרווחות גם אני שאבתי המון כי אחד התאומים היה קטן יןתר היום הוא יונק מלא בלי תוספות של שאוב אלא אם כן אני יצאתי מהבית לבד מה שלא קורה הרבה גם לי כאב כנראה מOVER אספקת חלב אבל זה עובר תשאלי בפורום ייעוץ הנקה כי כרגע לא זכור לי איך זה עבר כנראה משאיבות שהולכות ויורדות בהדרגה אל תתני תמ"ל אם את לא חייבת זה כנראה גם גורם לבעיה באספקה בעיקרון עדיף להניק אם אפשר כשנמצאים בבית כי שאיבה גם לוקחת זמן זו המסקנה שהגעתי אליה אחרי אין ספור שאיבות.... בהצלחה בכל מקרה תמר

ממה מיה

New member
בנושא היציאות

יש קשת רחבה של גוונים ותצורות שהן בסדר. מצרפת לך תמו מפורום ייעוץ הנקה.

נדמה לי שזה בשביל לדמות

טיטול רטוב מפיפי. לא אמרו בזמנו לשפוך שלש כפות מים לטיטול ו*זה* נקרא טיטול רטוב... ויתרתי על העניין כי מהר מאד לא היה ספק בדבר (טיטול מומצע של הילדים שלי יכול לשמש כמשקולת שולחן)

shira311

New member
../images/Emo51.gif תודה על

התמונות המלבבות...אכן נראה שזה בסדר, גם שאלתי היום אחות טיפת חלב והיא אמרה לי שבגלל שאני משלבת יתכנו כל הצורות והגוונים...

למעלה