מתי יודיעו מהי המחליפה של רובי?

כשלויוה יתחשק. בינתיים הם עוסקים בלקדם טיק טוק ודברים מפגרים אצלם בפייסבוק ואינסטגרם.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא בקרוב כי רובי משודרת בשעה 19:25 וזה אומר שביום הכיפורים ידחו שני פרקים של רובי כי היא לפני 20:00 כמו שקרה ביום הזיכרון לחללי צה"ל וביום הזיכרון לשואה ולגבורה, למרות היותה קצרה, זמן השידור נפל על שלושת התאריכים היחידים שבהם מתבטלים שידורי בויוה וכך היה שאם לא היה כאילו שהיו 115 פרקים. וכך הפרקים האחרונים של רובי יידחו ביומיים ולכן רובי מסתיימת ב-27.9 והמחליפה מתחילה ב-28.9. ובערוצים הרגילים ויוה לא פרסמו את המחליפות של אישה רעה 2 שמסתיימת בעוד שבועיים וחצי ושל גן עדן אחר שהמחליפה שלה צריכה לעלות בדיוק בעוד שלוש שבועות ב-13.9. אבל מי יודע אולי כתרגיל שיווקי יודיעו על המחליפה מוקדם יותר, כי אני מניח שיש מעט מאוד לקוחות לויוה וינטג'.

evglev1

Well-known member
מנהל
כשלויוה יתחשק. בינתיים הם עוסקים בלקדם טיק טוק ודברים מפגרים אצלם בפייסבוק ואינסטגרם.
הכי מצחיק שהם באינסטגרם שלהם הזמינו לצפות באישה רעה 2 בשידור החוזר המרוכז בטענה שהיא עוד מעט מסתיימת וצריך לצפות, אבל להודיע על המחליפה שצריכה לעלות ביום חמישי בעוד שבועיים הם לא טרחו לא בפייסבוק ההודעות, לא בסטורי שלהם בפייסבוק ולא באינסטגרם שלהם. לפי הסטטיסטיקה של מתי הם מודיעים על המחליפות לאחרונה, על המחליפה של רובי הם יודיעו ביום חמישי שהיום שישי שאחריו זה ערב ראש השנה.

רjת

Member
לא מבינה מה נסגר איתם. העיקר הם נפגעים כשאני כותבת שהם מורחים את הצופים וטוענים שזה לא נכון. לדעתי יש להם הרבה ממה ללמוד מהניהול של הערוץ הדרמות הטורקיות פלוס. אם אכתוב שהם מורחים הם מסוגלים לחסום אותי.

elall

Member
מנהל
לא בקרוב כי רובי משודרת בשעה 19:25 וזה אומר שביום הכיפורים ידחו שני פרקים של רובי כי היא לפני 20:00 כמו שקרה ביום הזיכרון לחללי צה"ל וביום הזיכרון לשואה ולגבורה, למרות היותה קצרה, זמן השידור נפל על שלושת התאריכים היחידים שבהם מתבטלים שידורי בויוה וכך היה שאם לא היה כאילו שהיו 115 פרקים. וכך הפרקים האחרונים של רובי יידחו ביומיים ולכן רובי מסתיימת ב-27.9 והמחליפה מתחילה ב-28.9. ובערוצים הרגילים ויוה לא פרסמו את המחליפות של אישה רעה 2 שמסתיימת בעוד שבועיים וחצי ושל גן עדן אחר שהמחליפה שלה צריכה לעלות בדיוק בעוד שלוש שבועות ב-13.9. אבל מי יודע אולי כתרגיל שיווקי יודיעו על המחליפה מוקדם יותר, כי אני מניח שיש מעט מאוד לקוחות לויוה וינטג'.
בויוה הרגיל נראה שהם מכינים הפתעה, ואולי לא כל כך נעימה. עוד טורכית?

רjת

Member
הם כתבו בפייסבוק שבויוה יהיו בעיקר לטיניות חדשות אחרי בואה של הסולטאן לויוה וסיומה של קפה בניחוח אישה. יש לי הימור על משהו מיובא מספרד או מקולומביה. אם כבר קולומביה שיביאו את החדשה של קרולינה גומז אבל אני מהמרת על ספרד או פורטוגל. העיקר לא מקסיקו או ארגנטינה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הפתעה לא נעימה יכולה להיות גם החזרת המשבצת של שש ועשרה לחוזרת. בכל מקרה גם בליילה וג'מיל חשבנו על הפתעה לא נעימה.

Kristal21

New member
אני חושדת שזה לא יהיה משהו טוב כזה
אחרת היו רצים להודיע!
או שידור חוזר או משהו גרוע מקולומביה נניח.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני חושדת שזה לא יהיה משהו טוב כזה
אחרת היו רצים להודיע!
או שידור חוזר או משהו גרוע מקולומביה נניח.
העניין הוא שהם מושכים גם את אישה רעה 2 וגם את גן עדן אחר, וקשה להאמין שהם מתכננים שתי הפתעות לא נעימות.

למעלה