מתי יוצאות קולקציות חדשות של לקים?

Ultra marine

New member
מתי יוצאות קולקציות חדשות של לקים?

ניצ ובוב עדכנה אותנו בקולקציות החדשות שצריכות לצאת. וכיוון שיש לי הזמנה "כמעט מוכנה" אני תוהה אם לחכות למשהו מיוחד.. וגם, סקרנג'י משום מה לא ממש עושה סווצ'ים לאחרונה.. יש מישהי שכן עדכנה אצלה סווצ'ים של הקולקציות החדשות?

בינתיים אין סווצ'ים חדשים

זה לוקח זמן. בד"כ יוצאות ההודעות של יחסי הציבור וזמן קצר לאחר מכן נותנים לחלק מהבלוגריות להתנסות. אם יהיו אני אעלה מיד כשאראה. והאמת? בינתיים לא ראיתי משהו מעניין ששווה להמתין בשבילו. מה שכן קולקציית החתונות 2010 של אסי תצא בטראנס דיזיין ב-1 באפריל אם זה מעניין אותך. יש שם כמה לקים מקסימים אבל לא משהו שלא ראינו קודם.

Ultra marine

New member
לאחרונה אני לא מוצאת כמעט שום דבר מעניין מאסי

אני רוצה את Tart Deco אבל חוץ ממנו לא ראיתי שום דבר אחר מעניין. אני לא אוהבת בדר"כ צבעים בהירים ועדינים אז סביר שהקולקציה הקרובה שלהם לא תדבר אלי. חשבתי יותר לכיוון קולקציית החגים של צ'ינה גלייז. נראה שיש לה "עתיד" אבל אני לא מוצאת שום דבר מלבד הסטנד עם הצבעים והתיאור שלהם שלי לפחות ממש לא עוזר..

תולי01

New member
גם אני כרגע לא מתרשמת במיוחד מהם

הקולקציות האחרונות יפות לדעתי, אבל הן קצת חוזרות על עצמן לטעמי. הצבעים העדינים שלהם מקסימים, אז אין לי מ שהו רע להגיד על זה, אבל הייתי מצפה בנוסף גם לקצת אקשן מחברה כמוהם.

ואפרופו קולקציות חדשות-ראיתן את זו ?

זויה מוציאה קולקציה חדשה שתצא בקיץ . נקראת Flash&sparkle 12 צבעים - 6 מהם מנצנצים ו-6 מהם מבריקים וקיציים. מעניין

Ultra marine

New member
נראה לי שעל הקולקציה הזאת

תהיה הסתערות בפורום
מה שכן, אני לא הולכת להיות חלק ממנה. זויה עדיין לא נכנסה אלי הביתה (יום יבוא..)

the nail

New member
שכחתי את השמות אבל הסגול והירוק השמאליים

פשוט משגעים לא הייתי מתנגדת לצרף אותם לאוסף שלי=]

Ultra marine

New member
נראה לי ש"התייאשתי"

אני אזמין את ה Amethyst Sparkle של CND (היתה לי רשימה של 8 לקים והייתי צריכה עוד אחד..) נראה לי שהוא יסגור את הקרייב המטורף שלי ללקים לאחרונה.. אשמח להערות/הארות...

אום בר

New member
אני אוהבת אותו מאוד,

הוא עושה לי קצת יותר מעניין בלקים "משעממים"

Ultra marine

New member
עם המזל שלי...

כרגע N/A בטרנס - Color Club Wild at Heart OPI Kinky In Helsinki (בעצם הוא לא מופיע בכלל
) OPI Extravagance (מסדרת המעצבים שלהם..) אז כרגע לפחות אני מחפשת להחליף איכשהו את קינקי אין הלסינקי אני חושבת שאני יעבור שוב על הניאונים החדשים שצריכים לצאת.. אולי בכל זאת..

רחלי ג

New member
../images/Emo207.gifאפשר שאלות בקשר להזמנות.?

את מזמינה מטרנסדיזיין?-כמה עולה המשלוח?בכמה כסף צריך להזמין כדי להגיע לדמי המשלוח? תודה על התשובות. אני רוצה להזמין ולא יודעת עדיין מי נגד מי. אני לומדת...

למעלה