מתי יוצא הדי וי די? כבר הלכתי לתוואר רקורד 3 פעמים ואין שם... מתי יהיה? מישהו יודע?
O ooriq New member 27/10/05 #1 מתי יוצא הדי וי די? כבר הלכתי לתוואר רקורד 3 פעמים ואין שם... מתי יהיה? מישהו יודע?
N NoWords New member 27/10/05 #2 לצערי אני כבר לא יודעת הוא היה אמור לצאת לפני שבוע בדיוק, ולפי "מוזיקה נטו" התאריך נידחה בשבוע אז אולי הוא אמור לצאת היום? אם תהיה לי אפשרות אני אקפוץ היום לטאוור רקורדס ואבדוק. למקרה שמישהו כאן נתקל באנפלגד, שיגיד.
לצערי אני כבר לא יודעת הוא היה אמור לצאת לפני שבוע בדיוק, ולפי "מוזיקה נטו" התאריך נידחה בשבוע אז אולי הוא אמור לצאת היום? אם תהיה לי אפשרות אני אקפוץ היום לטאוור רקורדס ואבדוק. למקרה שמישהו כאן נתקל באנפלגד, שיגיד.
N NoWords New member 28/10/05 #5 טוב, היום גמני בדקתי בטאואר-רקורדס והם בכלל לא יודעים מתי זה יבוא אבל זה אמור להגיע נותר רק לחכות
M Mrs Brightside New member 29/10/05 #8 ../images/Emo109.gifהם לא יודעים כלום../images/Emo12.gif!! גם חברה שלי שאלה על הדיוידי של מארון,והם לא ידעו מה להגיד|:
../images/Emo109.gifהם לא יודעים כלום../images/Emo12.gif!! גם חברה שלי שאלה על הדיוידי של מארון,והם לא ידעו מה להגיד|: