מתי יוצא החדש? ומה יהיה בו?

madu

New member
נראה לי באוקטובר...

וואי זה עוד חודש....מגניב

madu

New member
נראה לי באוקטובר...

וואי זה עוד חודש....מגניב

madu

New member
למה אין מצב? שנה שעברה ביומולדת שלי

באוקטובר....קנו לי את המנג´ר 2001-2002

stas51

New member
הוא יצא

בנובמבר דצמבר!!!! כל החכמים שומרים שיצא באוקטובר, עם היתם ניכנסים לאתר של SIGAMES היתם רואים שהם אמרו שהוא בחיים לא יצא בספטמבר-אוקטובר, שאין להם לאן למהר והם יקחו את הזמן כדי ליצור מישחק מנג´ר הכי טוב שקיים!!! והם אמרו שהוא יצא בסביבות נובמבר

מילאן

New member
לא הגזמת בכלל

זה כולה חודש אחד הפרש ממה שהם אמרו, זה לא בדיוק מה שיעשה את מנג´ר למשחק "הכי טוב שקיים"... אבל כן בדרך כלל כל, בנובמבר יוצא הגירסה החדשה.

zidane4444

New member
לא , הורדתי מהאינטרנט.......

למה שאני יקנה משחק ב200 שקל שאני יכול להוריד אותו ב- רבע שעה?!??

מילאן

New member
כלומר גנבת...

כדי לשלם לאנשים שהשקיעו וערכו מעקב מרשים אחרי מאות שחקנים בעולם והביאו לך את המשחק הטוב ביותר.

stas51

New member
אני ינסה

כשיצא המישחק ליקנות את המקורי (CM 4) כי צריך להודות לחברה שכל שנה מיתאמצת ומוציא מישחק משובח כזה

madu

New member
זידאן, תלמד שיש אנשים הגונים.......

והלוואי ויהיה לך עסק שיגנבו ממך ותרגיש מה זה. כי ה200 שקל ששילמתי אני לא מצטער עליהם, אתה כנראה ילד בן 6 שאין לו כסף אז הוא הולך לגנוב.

zidane4444

New member
אתה ילד בן 6 אם את כותב תשובות.....

כאלו "גונב" מה גונב?!!? מה הקשר לכסף [ותאמין לי שלהרבה אנשים במדינה שלנו אין מספיק כסף] אני מקווה שאתה יודע שאני מוריד מהאניטרנט אבל אם את קורא לזה"הולך לגנוב" אז עזוב אני לא יתווכח עם "מליונר"

stas51

New member
אוקיי איך שאתה רוצה

דרך אגב, אמרו שCM4 יהיה זול מאוד (15-20 דולר) ובסך הכל, פעם בשנה אפשר להרשות לאצמך ליקנות מישחקב150 שקל..בימיוחד שזה מנג´ר!!! ובסך הכל, SIGAMES לדעתי חברה "שיורדת אל העם" היא תמיד עונה לאי מיילים, וביכלל כל הסקאוטים שהיא משתפת...

למעלה