מתי יוצא הספר החמישי בהארי פוטר?

• פותח הנושא hajay
  • פורסם בתאריך

alond

New member
LOL

היה רצוי לשאול שאלה זו בפורום הארי פוטר שם אני עשיתי את זה :) ואחרי שצעקו עלי שנמאס מהשאלה הזו אמרו לי שלא ממש יודעים אבל מנחשים שבסביבות יולי. אני דווקא חושב שהספר יצא אחרי יולי.

ברינסלי

New member
אוהו, יש עוד זמן. בטח שלא ביולי.../images/Emo22.gif

הסופרת עצמה הצהירה כבר לפני יותר מחצי שנה שהיא לוקחת את הזמן שלה בכתיבת #5, כדי שהתוצר המוגמר יהיה משובח בהרבה (וחסין יותר בפני ביקורות מהקוראים הרבים, בעלי הטעמים השונים). כך שמועד יולי כבר מזמן לא תקף. בזמנו דיברו על סוף השנה (נובמבר?) ואולי אפילו מאוחר יותר, אם כי אני לא הכי מעודכן ובטח כבר יש בשורות חדשות בחודשים האחרונים.

alond

New member
זה כבר נשמע הרבה יותר סביר

כי בטח יהיה קשר בין הסרט השני לבין יציאת הספר החמישי כדי שיחזקו אחד את המכירות של השני. אגב, איזה ביקורות? הרביעי היה יוצא דופן וגם זכה בהוגו. אפשר בכלל להוציא ספר חסין ביקורות?

ברינסלי

New member
תמיד יש ביקורת, ועל זה בפירוש היתה../images/Emo22.gif

על הספר הרביעי הרבה אמרו שהיה ארוך מדי, קודר מדי ושחלק מקווי העלילה היו מיותרים והורידו את רמת העניין לאורך הספר.

alond

New member
כמו שאמרתי. תמיד תהיה ביקורת.

תמיד אפשר למצוא (להמציא). אבל הרביעי דווקא? טוב. לדעתי הכי טוב עד כה.

לדעתי

ספר 4 עולה על כל שאר הספרים בהרבה. הוא רציני, קודר ומעלה שאלות רבות - כפי ספר טוב צריך לעשות. בכלל, אני חושב שהסופרת התעלתה על עצמה בספרים 3,4 לעומת הספרים הקודמים. אני מחכה בקוצר רוח לספר 5.

on drugs orange

New member
לדעתי

לדעתי אב האנשים יגידו שהספר הראשון הוא הכי טוב (גם אני חושב ככה..) כל העניין של הכרת העולם (המהנה ביותר אם מותר לי לציין) פשוט עושה את הספר הראשון לכיפי במיוחד. בספרים השני והשלישי פחות אהבתי (למרות שעדיין אהבתי:) כי בעיקרון זאת מן עלילה חוזרת , האיש הרע מנסה להרוג את האיש הטוב האיש הטוב מנצח אבל הספר הרביעי כבר היה משהו מיוחד (לא יודע למה ממש) אבל הוא היה הרבה יותר מהנה הרבה יותר מקיף וגם הסוף שמשאיר אותך במתח...הכל עושה את הספר למצויין. ובגלל זה קראתי את הספר הרביעי פעמיים..:)

הייזל

New member
למרות שאין לי משיכה מיוחדת למספרים

אי-זוגיים לדעתי דווקא הספרים הראשון והשלישי היו מצליחים. הספר השני כל הזמן חומק לי מהזיכרון והספר הרביעי היה צריך להיות 2 ספרים. הוא פשוט ארוך ועמוס מדי

הייזל

New member
לא.

אבל יש אנשים כמוני שקוראים ספרים בנשימה אחת. כשיש לך שני ספרים אתה יותר רגוע וקל יותר לבלוע אותם.

alond

New member
איזה אורך את חושבת החמישי יהיה?

אני מקווה שיהיה ענק!!! אני מקווה לשים לידו את כל שלושת ספרי שיר של אש וקרח ושהוא יהיה יותר גדול!!! (לא בגלל שאש וקרח פחות טוב. עוד לא קראתי. סתם דימוי של גודל. נא לא לצעוק עלי!!! אני נפש עדינה
). ממש נהניתי לקרוא את הרביעי ומתוך תקווה שגם החמישי יעשה לי את זה... שמעתי שהחבר´ה מחלקים עכשיו ספרים גדולים לשני ספרים נפרדים. זה מה שאת רוצה שיקרה? אני אישית נגד.

on drugs orange

New member
לפי הפירסומים

אם זכור לי נכון הספר החמישי אמור להיות בסביבות ה350 עמודים...דיי מאכזב לטעמי..

למעלה