מתי יסתיים העיכוב בחיי?

חדשה 14

New member
מתי יסתיים העיכוב בחיי?

שלום לך , אני כמעט בת 30 (14.7.1979 ) ונמצאת בתקופה לא קלה בכלל. אני מחפשת עבודה מזה 8 חודשים, הולכת לראיונות, שולחת קורות חיים ועדיין לא מצליחה להגיע לנחלה שלי . גם מקומות שחשבתי שאני בטוח מתקבלת אחרי כמה וכמה שלבים לא מצליחה להעפיל על מתחריי. השאלה היא האם אני מכוונת גבוה? האם אני לא מחפשת את הדבר הנכון ?האם עליי להתפשר? אני מאוד מבולבלת...וגם לא כ"כ מבינה למה זה קורה לי ..מאחר ויש לי ניסיון מאוד נרחב בהרבה מאוד תחומים ...ואני באמת עובדת טובה. השאלה השניה היא לגבי נושא הזוגיות, אחרי תקופה ארוכה שלא יצאתי עם אף אחד, יצאתי לפני יומיים עם מישהו שמאוד מצא חן בעיניי...הוא לא התקשר עדיין והאמת שזה די מפתיע כי היה נראה שמאוד נהנינו אחד מחברתו של השני . האם יהיה המשך איתו ? מה עליי לעשות על מנת לקדם את נושא הזוגיות בחיי ? אני בתהליך רוחני שבו אני לומדת תקשור, הילינג ורפואה קבלית ..........אני חולמת חלומות עם מסרים טובים .. ולמרות העובדות הלא קלות במציאות...אני משתדלת ומוצאת את הכוחות הנפשיים כדי ללמוד ולהתמודד. מתי יהיה קל יותר... סליחה על אורך המכתב ותודה על התשובה. את פרטיי האישיים אני אשלח לך במסר.

העין3

New member
את בדרך הנכונה....

תרפי קצת את הלחץ... את מרחיקה בני אדם ובמיוחד גברים עם הלחץ שלך.

חדשה 14

New member
תודה על התשובה...אך

אני לא יצאתי עם אף אחד כבר כמעט חצי שנה. אני לא מרגישה שלחצתי עליו..כמה אפשר ללחוץ בפגישה אחת
...אני לחוצה לגבי מציאת עבודה, מכיון שעוד חודש אני אהיה ברחוב..אין לי על מי להסתמך מלבד על עצמי . לא ברור לי למה לוקח לי כ"כ הרבה זמן למצוא עבודה..............אניח מקווה שהשיעור הזה יסתיים לי כבר.... שבוכ טוב!

הי....אנחנו בעדך,

שימי לב...כמה לחץ היה באירוע הקטן שהוצג כאן כעת... ערן השיב לך, כה במדוייק, שיש לך את כל הכלים בידייך, ואת, כמעט התנפלת עליו בתגובתך. את בחורה נאה את אדם רגיש קצת נוטה למופנמות..ועדיין יש בחורים שירתעו מבחורה מוחצנת ויעדיפו בדיוק מישהי כמוך... וזה לא השיעור שצריך להסתיים יקירתי זו את שצריכה לקחת את המושכות ולסיים אותו.. "השיעור" מאיין לך שזה השיעור לא נולדנו לסבול משתביני את השיעור..הוא יסתיים.. אני יודעת שזה נורא מבלבל כל הרוחניות הזו...והסיסמאות שאנשים רוחניים נוטים להעיף לאויר אבל עזבי אותך מהפוזה... תתחילי כבר לעשות מה שבא לך והפסיקי לפחד! (וסליחה שהבוטות שלי מעט אגרסיבית אבל כמו שאמר לי פעם רופא אחד..בראשית התהליך הרוחני שלי..כביכול כדרך אגב..."הכל בראש") ותשלחי אור..במדיטציה של בוקר..מספיק 5 דקות בבוקר..אם יש לך יותר עדיף.. והתחברי לצ'קרה של האור שעדיין לא סומנה והוכרזה רשמית ויש לך הכבוד להיות השניה שאני חושפת בפניה אותה...(הראשונה הייתה מטופלת שלי) נמצאת בדיוק בין צ'קרת הגרון לצ'קרת מקלעת השמש...משם תדמייני נקודה של אור, ואז תשלחי קרניים של אור מסביבך..מלאי את ההילה שלך באור ואז שלחי לאן שת רוצה אור..אני פותחת פקקים של תנועה בכביש עם אור..מניעה דברים עם אור מרפאה עם אור האור הוא המפתח שלך להצלחה..משום שאור ופחד אינם חיים במחיצה אחת והשיעור שלך יפתי קשור בפחד. בהצלחה!!!

חדשה 14

New member
בוקר טוב

ראשית...תודה רבה על תשומת הלב, ההשקעה והרצון לעזור. תודה על הדרך ועל גילוי צ'אקרת האור, אני אתחיל לעשות את זה כבר בעוד כמה דק'...ואני אעדכן אותך ..
אני חייבת לציין שאני די מבובלבת ...כתבת שורה מאוד חזקה" לא נולדנו כדי לסבול"..בחיי הקצרים אני לא זוכרת שהיה לי קל למרות שהיו לי שפריצים של אושר. החיים היו לי מאוד לא קלים החל מהילדות, בהתבגרות וכמובן גם בימים אלו. אני די מסתכלת על עצמי כבחורה שורדת, אמיצה עברה ועשתה די הרבה דברים בחיים כדי להיות גאה בעצמה. אבל נראה שלמרות שעשיתי דברים נתקעו, לפעמים בשלב האחרון אחרי כל העבודה הסיזיפית. כתוצאה מטעויות העבר נותרתי עם חובות מאוד גדולים . אני מחפשת עבודה המון זמן ולא מצליחה---ממה אני פוחדת? הרי אני רוצה לעבוד, אני רוצה להשתכר בכבוד, אני רוצה להיות עצמאית ...אני רוצה לשלם את החובות ...אז ממה אני פוחדת שעוצר אותי ? אותו הדבר עם בן זוג---שכבר אחרי הרבה זמן יצאתי עם מישהו...והיתה לי התחושה שהכל בסדר..הבנתי למחרת שאני טעיתי והוא לא מעוניין ... אני נמצאת במצב כ"כ דחוק שהפחד לקיום העצמי גובר וככל שהזמן עובר אני מתחילה להאמין בעצמי פחות ופחות . וזו הסיבה שפניתי כאן לפורום ...לקבל איזשהו מסר שזה רק שלב..שאני אמצא את המקום שלי ..ואני מתחילה לעכל את "הפחד", אבל עדיין לא מבינה איך הוא בא לידי ביטוי בחיי. אז שוב תודה רבה על הכל ... אני אעדכן, שבוע מבורך ומקסים !

העין3

New member
באמת לא נולדת כדי לסבול אבל...

את כרגע במצב של הרס עצמי... את רואה שחור ולא יודעת מאיפה להתחיל.... מ ב ו ל ב ל ת ! תעצרי לרגע ותני לי להיכנס... באתי לשלום ולא למלחמה... בכל מקרה אשמח לפגוש אותך כמה שיותר מהר אם את מתל אביב. אני לא מקבל תשלום ולא מתנות ובמקרה שלך גם הקפה על חשבוני. 5062333 052 .

חדשה 14

New member
תודה !!

ברוך השם ששולח אליי מלאכים בשר ודם שעוזרים לי . בשורות טובות והמון אהבה !

למעלה