מתי יעלו כבר על רנין שהיא נחש ארסי?

אפרילA

New member
מתי יעלו כבר על רנין שהיא נחש ארסי?

הרנין הזאת היא נחש כזה שאין כמעט מילים לתאר ואף אחד בין הדיירים לא קולט את זה. היא מאוד מתוחכמת ועושה את זה בצורה שקשה לראות. היא מדברת כאילו ממש מהלב ולפעמים אומרת חלק מהדברים אמיתי כדי לרכוש אמון, אבל בעצם משחק וכל הדיבורים שלה וההתנהגות שלה יש אינטרס מאחוריהם.. רק לפני הגעת הדיירים החדשים היא אמרה שהיא לא סובלת את יוסי ועינב ושהיא מתה שיעופו ושעינב תקועה לה בגרון, וכאשר הגיעו החדשים והיא שמעה שאינה אמרה שהיא מצטיירת בחוץ כבכיינית היא פחדה שהיא תהיה מועמדת להדחה, אז היא יזמה את הרעיון שכולם ידיחו את עצמם כדי שיהיה לה יותר סיכוי לשרוד וזאת בתירוץ שהיא לא מסוגלת להצביע לאף אחד ושניה אחרי זה אמרה שהיא לא סובלת את ונסה (זאת מאז שונסה תפסה אותה בשקר ו"נתנה לה בראש"). רנין היא זאת שהסיתה את כולם נגד ונסה בתירוץ ש"איך כואב לי על איתי איך ונסה משחקת בו" - כאילו שהיא שמה בכלל על איתי. חוץ מזה ונסה לא שיחקה באיתי היא אמרה לו מהתחלה שהם לא יהיו זוג והוא בחר להמשיך להידבק אליה. רנין יחד עם שיפרה, צבר וליאון פתאום החליטו שהם מאמצים בחום את יוסי ועינב ששניה לפני זה הם לא יכלו להסתכל עליהם ורנין אמרה לעינב בדיבור הזה שלה של כאילו מהלב (תחזיקו חזק!) שאם עינב תלך זה יהיה לה הכי קשה והיא לא תעמוד בזה. אתם קלטתם את הצביעות והתחמנות? היא אמרה "עינב". לא שיפרה, לא צבר, לא ליאון. והתחילה עם ההצגות שלה שפתאום היא מרגישה קרוב לכל הותיקים (תעשו לי טובה!), זאת כדי שהם יהיו מאוחדים נגד החדשים .היא ניסתה גם להסית את יוני נגד ונסה. ואל תשכחו את כל ההצגות שלה והשינאה כלפינו שיצאו לה בחדר האח הגדול. אם תסתכלו טוב על המבטים שלה תוכלו לראות שהיא מרשעת ותחמנית. יש לי הרגשה שגם ההפקה תומכת בה, ונראה לי שאפילו המשפחה שלה נתנה להפקה כסף, כי אפילו דיירים חדשים הם הביאו כאלה שאפילו אחד מהם לא יודע מי זאת רנין האמיתית. כשהודיעו איזו רביעייה מועמדת להדחה היא חייכה חיוך של "איך אני עובדת על כולם" היא חייכה כי לא באמת אכפת לה משיפרה, צבר או ליאון. היא אמרה שהיא רגישה מאוד מאוד - היא רגישה רק לעצמה ולאינטרסים שלה. אני יכולה להמשיך עוד ועוד לתת דוגמאות על רנין. לצערי אם מישהו מהדיירים לא יעלה עליה או שההפקה (שרנין יקירתה) לא תעמיד פעם את כולם להדחה, היא יכולה אפילו להגיע לגמר. אוי ואבוי. איך ידעתי שברגע שיודיעו שונסה מועמדת להדחה, רנין מיד תתחיל ללכלך על ונסה. וזה אכן מה שקורה.

Sימה2

New member
רנין וליאון משחקים את אותו משחק של "הילדים

השובבים" בסוף יפלו . יוסי מכיר את שניהם מצויין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איש עם ניסיון חיים אז מה אם לא מכיר את צ'כוב??? כמה פעמים ביום אתה זקוק לצ'כוב ??? לעומת זה את "החיים" אתה צריך כל יום ויש לו את זה !!!!!!!!!!!!!

Leeat1

New member
בקרוב בקרוב..רק שיגיע הרגע שלה כבר. הרעל הזאת

יוסטוס

New member
אפריל יפה רשמת..

כתבתי כבר שרנין שתולה ולכן מקבלת הוראות מההפקה איך לתפקד בבית. כמובן מבלי שיראו את זה בערוץ 2. אז חבל על העצבים של כולנו היא תישאר עד הסוף..היא שחקנית,אומנם שחקנית גרועה אבל בכל זאת.

רנין דיברה עם עינב ואז פנתה למצלמות ואמרה...

לכל מי שאוהב אותי בחוץ, למרות שאני בספק אם יש בכלל כאלה, חוץ מאמא שלי, וגם זה בספק... תסמסו לצבר ולשפרה. נראה לי שגם היא כבר יודעת איך נתפסת בעיני הצופים...

klapim

New member
אני מעדיף תמשחקים

של רנין פי אלף מאשר התלות והקול הצרצר של לאון.

למעלה