מתי יפתח הבאולינג

סיגל 2003

New member
מתי יפתח הבאולינג

מי יודע?

israel61

New member
עוד שבוע שבועיים.....

הוא עכשיו מחכה לטופס איכלוס לבניין. רכבתי על האופניים לשם השבוע והם צריכים לסלול צד אחד של הכביש (2 נתיבים), חוץ מזה הכל גמור, תאורה כבר יש, חנייה כמעט גמורה והכל נראה טוב ויפה- אפילו הצמחייה שם יפה.

israel61

New member
אני בערך יודע.....

יש המון דרכים, הנה כמה: 1)אם פותחים את הרמזורים בכניסה, את נכנסת מהרמזורים ב- 443 ופונה ימינה איפה שהשלטים של ההיי-פארק, ממשיכה ישר ועוברת תחנת חשמל גדולה ובסוף את פונה שמאלה ושוב ימינה כדי להגיע לחנייה של הבניין. בניין חצי עגול ובכניסה יש זכוכיות. 2)בסוף עמק האלה ישר, בכיכר ישר שוב, בסוף הכביש הזה שמאלה, עולים עלייה למעלה ממשיכים ישר והופ! את שם. יש עוד אבל אני לא זוכר אותן.....

Snapple

New member
כן...

הייתי שם ביום שישי וזה מה שאחד העובדים אמר לי....

prophit

New member
שווה, לי אמרו שהוא לא יפתח, אנשים..

פסימייים- יפעת
עדיין לא הבנתי, נוסעים עד הסוף של עמק האלה, ממשיכים, באיזשהו שלך יש שמאלה או ימינה, לוקחים שמאלה, אחרי 150 מטר בערך מגיעים לכיכר, לוקחים בה ימינה ונוסעים ואז מגיעים

israel61

New member
לא...........

נוסעים עד הסוף של עמק האלה, ממשיכים ישר בכביש עד הכיכר, ממשיכים גם בכיכר ישר עד הסוף. בסוף הכביש שאחרי הכיכר פונים ימינה ואתם שם!

israel61

New member
הרשתי לעצמי.......

הרשתי לעצמי להכין לכם מפה (קצת לא מדוייקת) של הדרך עד לשםץ המסלול מהכניסה הראשית עד לבאולינג מסומן האדום. תהנו!

prophit

New member
../images/Emo45.gif תודה על ההשקעה....

אבל כשמגיעים ברכב אז אתה מגיע למצב שאין כיכר, הרי באים מחד סיטרי והכיכר יושבת בכביש בצד של אלו שבאים מהבאולינג, בכל מקרה, כשנוסעים אז צריך לקחת שמאלה כי יש T אין כיכר, מגיעים לכיכר, לוקחים בה ימינה, שזה כמו לקחת ישר מאיפה שאתה תיארת, נוסעים ישר ואז לוקחים שמאלה
זה הרעיון
בכל מקרה
ו

israel61

New member
כנסו!

הכנתי מפה מחודשת למקום, בגלל שהייתה "תקלה" במפה הקודמת. אז, הנה החדשה...

למעלה