מתי יצא thief 3?

אתה ממש לא מבין.

אאאאאאאאח אחחחחחחחחח קובי סיט. מה יהיה איתך? אני לא מבין איך אתה יכול לנהל כאן את הפורום ולהגיד שאתה מבין במשחקים אם אתה לא יודע שTHIEF2 u DEUS EX 2 יצאו מתי שהוא בשנה הקרובה. כנראה שאתה לא רציני ולא גולש באתרים מחול. שנייה, אתה בכלל יודע מה UT? שפוט לא נראה לי. רייסטלין מאזאר

TYB1

New member
תשובה

לפי מה שאני יודע ION STORM עובדת כרגע על DEUS EX 2 ויכול להיות שהוא יצא בסוף השנה ( או בתחילת השנה הבאה ). הם גם קיבלו את הרשיון לסידרת Thief אחרי ש Looking Glass פשטה את הרגל ( והודיעו שיהיה המשך לסדרה ) אבל אני לא יודע אם הם התחילו לעבוד עליו.

כן , אני יודע

כןף אני יודע ש ION STORM קיבלו את הזכויות לעשות את THIEF 3. זה נכון שיקראו לו THIEF 3:UNDERGROUND? רק חבל שאני לא יודע מתי הוא יצא. טוב, לפחות נתנו לחברה נורמלית לפתח את THIEFG , נקווה שהמשחק לא יהיה כמו דיאקנה ויצא טוב כמו DEUS EX. אני אבל לא מבין למה יורדים כל הזמן על דיאקנה (איך שלא כותבים את זה)אומנם הציפיות היו בשמיים אבל המשחק לא יצא כזה גרוע. בזאת אני רוצה לחלוק כבוד אחרון לחברה שאני כל כך אהבתי ששמה 3DFX החברה המובילה למאיצים גרפיים שנקנתה על ידי החברה שאני אפילו לא רוצה לומר את שמה. אני יודע שזה בא באיחור אבל לא נורא. רייסטלין מאזאר

TYB1

New member
עוד משהו

סביר להניח שאתה יודע, אבל האתר עם הכי הרבה מידע בקשר למשחקים האלה הוא www.ttlg.com, אתר שמוקדש למשחקים של Looking Glass. אני לא שיחקתי ב Daikatana אבל סביר להניח שלא הייתי נהנה ממנו - System Shock 2 די קילקל אותי למשחקים אחרים.

למעלה