מתי ירד לכן גודל הציצי.?

מתי ירד לכן גודל הציצי.?

האם יש למה לשאוף? אני מניקה והציצי שלי ממש גדול ... מתי הוא אמור לרדת בגודלו?

lulyK

New member
לא מניקה לא ירד.

התחלתי את ההריון עם cup c-d, גמרתי אותו עם e. אם דיאטה לא תעשה את העבודה, אחרי כמה ילדים אני אשקול לקפץ על מיטת הניתוחים.

טיפוטף

New member
ירד בהדרגה - זה נורא הטריד גם אותי

אני הנקתי הנקה מלאה עד גיל חצי שנה, התחלתי בהדרגה עם מוצקים עד שבגיל 9 חודשים הגב' הלכה למעון ואז ההנקה הצטמצמה ל- 3 פעמים ביום, ואז לפעם-פעמיים ביום עד שהפסקתי לגמרי בגיל שנה ועשרה חודשים. גודל הציצי בהתאם - אחרי 3-4 חודשים הגודש המטורף של ההתחלה (והטפטופים) התחיל לרדת, עדיין לא נכנסתי בחזיות שלי, 9 חודשים אחרי הלידה ירד עוד ולדעתי בערך בגיל שנה וחצי חזר כמעט לקדמותו (אולי חצי מידה יותר). חודשיים שלושה אחרי הפסקת ההנקה, כשבאמת כבר לא היה חלב יותר, המצב חזר ממש לקדמותו. מבחינת מוצקות - כמובן שאי אפשר לחזור למה שהיה לפני ההריון הראשון (וממילא נראה לי שהגיל והגרביטציה היו עושים את שלהם גם אם לא הייתי בהריון עד היום)

lulyK

New member
מעבר לזה שזה חם ומשמין,

חזיה טובה לחזה גדול עולה כ-350 ש"ח.

lulyK

New member
כן. זה מזעזע.

רוצה לשמוע כמה עולה ביקיני עם חזיה טובה בגדלים האלה?

טיפוטף

New member
נו, כמה (ובכלל איפה יש ביקיני עם

חזיה טובה? גם למידה שלי כבר לא קל למצוא (משהו בין C-D ) ושהחלק התחתון יהיה מכנסונים או משהו בסגנון שיסתיר קצת את הפיצוצייה בבטן.

lulyK

New member
אני קונה חזיות ובגדי ים ב"מירל"

ברמת אביב, זו חנות שמתאימה לך את החזיות בפגישה אישית. בגד ים עולה 400+ (אבל שווה את זה)

חן123

New member
אחרי ההנקה

אבל - תתכונני לאכזבה, לפחות אצלי הוא התרוקן ולא קטן. מה שקורה עכשיו זה שכשאני בהריון הוא מתמלא ומזדקף, יותר...

jess123

New member
הפסקתי להניק לפני 3 שבועות ורק

בתחילת בשבוע השלישית ראיתי שאין חלב השדיים ממש קטנים מרגישה מוזר שרואה במראה אבל הייתי רגילה לזה מאז ההריון הנקתי 8 חוד' הנקה מלאה

mishi1

New member
גמני כבר הייתי מיואשת

כשצימצמתי הנקות זה ירד קצת. כבר לא נראתי כמו פמלה אנדרסון אלא "רק" כמו יעל בר זוהר. ושהפסקתי לגמרי חזרתי פחות או יותר (קצת יותר) למצב שלפני ההריון.

למעלה