מתי ישודר הפרק האחרון של העונה האחורנה? הפרק ששודר ב- 22/8/2004? תודה ושנה טובה...
מ מחכה 12 New member 22/9/04 #1 מתי ישודר הפרק האחרון של העונה האחורנה? הפרק ששודר ב- 22/8/2004? תודה ושנה טובה...
Q qt1 New member 22/9/04 #2 היי מחכה 12 וברוכה הבאה../images/Emo141.gif עד עתה שודרו אם אינני טועה כ 5 פרקים במהלך ראש השנה,יש לעקוב אחרי הפרסומים בערוץ 3 במהלך החגים הקרובים שכן כל העונה החמישית תשודר במלואה ,אם את מבקשת תשובה מאוד מדוייקת את יכולה לפנות במכתב לערוץ 3 באתר שלהם, שנה טובה וגמר חתימה טובה
היי מחכה 12 וברוכה הבאה../images/Emo141.gif עד עתה שודרו אם אינני טועה כ 5 פרקים במהלך ראש השנה,יש לעקוב אחרי הפרסומים בערוץ 3 במהלך החגים הקרובים שכן כל העונה החמישית תשודר במלואה ,אם את מבקשת תשובה מאוד מדוייקת את יכולה לפנות במכתב לערוץ 3 באתר שלהם, שנה טובה וגמר חתימה טובה
מ מחכה 12 New member 22/9/04 #3 תודה רבה ושנה טובה גם לך. פשוט אין לי כבלים, יש לי yes, אז לעקוב אחרי הפרסומים קצת קשה לי... טוב אני כבר אבקש ממשהו שיעקב אחר זה ויקליט לי את זה. תודה רבה!!
תודה רבה ושנה טובה גם לך. פשוט אין לי כבלים, יש לי yes, אז לעקוב אחרי הפרסומים קצת קשה לי... טוב אני כבר אבקש ממשהו שיעקב אחר זה ויקליט לי את זה. תודה רבה!!